MENÜ

Maç sonrası dövülen çocuktan suç duyurusu!

Bursaspor'un geçen hafta Galatasaray'a yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından çıkan olaylar sırasında polisler tarafından dövüldüğünü öne süren 17 yaşındaki lise öğrencisi O.G.'nin babası Bülent G., oğlunun olay sırasında çekilen fotoğraf ve görüntüleriyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Maç sonrası dövülen çocuktan suç duyurusu!

Bursa'da yaşayan Bülent G., Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası çıkan olaylar sırasında, Yolspor U17 takımı futbolcusu olan oğlu O.G.'nin polis tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Oğlunun maç sonrası dövüldüğünü, basında çıkan haberlerden öğrendiğini söyleyen Bülent G., gazetede çıkan fotoğraf ve televizyonlarda yayınlanan görüntüleri kanıt gösterip, çocuğuna şiddet uygulamakla suçladığı polisler hakkında savcılığa şikayetçi oldu.

Oğlunun vücuduna aldığı darbeleri doktor raporu ile belgelediğini söyleyen Bülent G., bu işin sonuna kadar takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Aile olarak Bursaspor taraftarı olduklarını ifade eden Bulent G., Bursaspor'un şampiyon olduğu 16 Mayıs 2010 günü şampiyonluk sevincini yaşayan kızının fotoğraflarının da gazetelerde yer aldığını, 4 yıl sonra böyle bir olayın başlarına gelmesinden büyük üzüntü duyduklarını sözlerine ekledi.

Emre KOŞAK- DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ