MENÜ

Luka Modric: Sonuna kadar savaştık

Altın Top ödülünü alan Hırvatlar’ın yıldızı Luka Modric, “Finalde kaybetmek moral bozucu ama sonuna kadar maçı bırakmadık. Hakemin yediğimiz iki goldeki hatası ise maçın kaderini direkt etkiledi” ifadelerini kullandı.

Luka Modric: Sonuna kadar savaştık

Turnuvanın en iyi oyuncusuna verilen Altın Top ödülünün sahibi olan Hırvatistan’ın kaptanı Luka Modric, finali kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Modric, “Elbette finalde kupayı kaybetmek moral bozucu. Ancak Rusya’dan büyük gururla ayrılıyoruz. Çok önemli bir başarı elde ettik. Sonuna kadar savaştık. 4-2 yenilmemize rağmen kimseyi suçlamıyorum. Bireysel ödül yerine kupayı tercih ederdim. İkincilik de önemli bir başarı ve bunu halkımıza adıyoruz” dedi.

Lovren yine üzüldü

Finalin hakemi Nestor Pitana’yı da eleştiren Modric, “Penaltıdan yediğimiz ikinci golde top Perisic’in eline istemdışı çarptı. İlk gol öncesi de faul yoktu. Elbette bunlar maçın kaderini değiştirdi” yorumunu yaptı. Bu arada Hırvatlar’ın sivri dilli stoperi Dejan Lovren, kariyerindeki hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekledi. İngiltere Premier Ligi’nde Liverpool’da oynayan Lovren, kulübüyle daha önce Avrupa Ligi, Lig Kupası ve Şampiyonlar Ligi finalinde kaybetmişti. Tecrübeli savunmacının yüzü, Dünya Kupası finalinde de gülmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ