MENÜ

Lineage 2: Revolution, yaz mevsimini mayo kostümleriyle kutluyor

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corporation, çok satan mobil MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için yaz mevsimi güncellemesiyle mayo kostümleri ve yaz kutlama etkinliklerinin de olduğu birçok yeni içeriğin oyuna eklendiğini açıkladı.

Lineage 2: Revolution, yaz mevsimini mayo kostümleriyle kutluyor

Oyuncular, karakterlerinin tiplerine bağlı olarak sıcak yaz günlerinin tadını havuza atlayıp çıkarmak için İnsan karakterlerine dalgıç başlığı/oksijen tüpü kombinasyonu, Beyaz Elf karakterlerine sevimli birkaç parça kıyafet, Cüce karakterlerine Plastik ördek şeklinde kolluk ve Kara Elf karakterlerine şişirilebilir köpekbalığı kostümü giydirebilecek.

Haberin Devamı

Oyuncular, yeni mayoların yanı sıra "Çok Zor" seviyesinde Kraliçe Karınca Klan Zindanı'na da meydan okuyabilecek. Ayrıca, Sınıf Geçişi ödülleri de güçlendirildi ve oyuncular bundan sonra sınıf geçişi ödülü olarak SR Özel Silah Seçim Sandığı alabilecek.

8 Ağustos’a kadar etkinlik var

Bu güncellemede oyuna ayrıca 8 Ağustos’a kadar çok özel hediyeler sunan dört yeni oyun içi etkinlik eklendi. Giriş etkinliği, oyuncuların yedi gün boyunca giriş yaparak ve yedinci günün sonunda SR Zırh Seçim Sandığı kazanacakları bir etkinlik. Haberci’nin Hayvan Sevgisi, oyunculara çeşitli ödüllerle takas edecekleri takipçiler elde etmeleri için ağ içeriği sağlayacak.

Dahası, Aymel’in Okulu Etkinliği ve oyuncuların Canavar Özleri alıp görevleri tamamlayarak seviyeye özel ve tamamlanan görev sayısına bağlı ödüller kazanacakları bir etkinlik.

Haberin Devamı

Ayrıca, yaz etkinliğinin parçası olarak "Cehennem Modu" zorluğundaki zindana giriş seviyesi 220'den 190'a indirildi, böylece daha fazla oyuncu zindana girebilecek ve bol miktarda TP ödülleri alabilecek.

DHA

YORUM YAZ