MENÜ

Liderde gevşemek yok

Kalan 4 haftada elde edeceği 1 puanla şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe'de Ersun Yanal, işi sıkı tutuyor. Tecrübeli hoca, Rize maçıyla birlikte takımından 4 maçlık seri galibiyetler istiyor

Liderde gevşemek yok

Ersun Yanal önderliğinde tarihi bir başarı elde etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de mutlu son artık çok yakın. Yalnızca bir puan alması halinde 19. şampiyonluğuna ulaşacak Sarı-Lacivertliler’de, teknik direktör Ersun Yanal, yine de futbolcularına göz açtırmıyor. Yalnızca Rize maçını düşünmeyen başarılı teknik adam kalan diğer karşılaşmalarda seri galibiyetler bekliyor. Derbide alınan Beşiktaş beraberliğinin ardından kalan 4 maça da oyuncularını zafer parolasıyla hazırlayan Yanal, kelimenin tam anlamıyla Samandıra’da kuş uçurtmuyor. Yanal’ın takımla yaptığı konuşmalarda, “Biz Fenerbahçe’yiz, her maçımızda kalitemize yakışır şekilde mücadele edeceğiz” diyerek uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

‘İstediğin kadar eğlen’

Haberin Devamı

Bu arada sezon başında anjiyo olan ve sık sık sağlık durumu hakkında spekülasyonlar ortaya atılan Yanal’dan güzel haber geldi. Deneyimli hocanın sağlık kontrolünden geçtiği ve durumunun iyi olduğu kaydedildi. Doktorların Yanal’a, “Şampiyonluk gecesi istediğin kadar eğlenebilirsin. Sokaktaki bir insanın ne kadar kriz riski varsa seninki de o kadar” dediği öğrenildi.

YORUM YAZ