MENÜ

Kürekte gövde gösterisi

Erkeklerde tüm kategorilerde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, düzenlenen görkemli şampiyonluk yemeğinde gövde gösterisi yaptı. Asbaşkan Mahmut Uslu, “Dünya şampiyonlarını da biz yetiştireceğiz” dedi.

Kürekte gövde gösterisi

Fenerbahçe Kürek Şubesi başarılarla dolu geçen sezonu görkemli bir geceyle kutladı. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen yemek organizasyonuyla şampiyon sporcuları ödüllendiren Sarı-Lacivertliler, adeta gövde gösterisi yaptı.

Erkeklerde tüm branşları şampiyon olarak tamamlayan sporcuları gecede, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Asbaşkan Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya ve camiadan bir çok isim yalnız bırakmadı.

‘Amatörde Fenerbahçe farkı’

Gecede bir konuşma yapan Mahmut Uslu, bu tür organizasyonların devam edeceğini vurgulayarak, “Burada Dünya üçüncüsü kardeşlerimiz var. Biz, 2-3 yıl içerisinde Dünya şampiyonları yetiştirebiliriz. Çok zor ama böyle bir görünüm de var. Kürek şubesini başta Aziz Yıldırım olmak üzere kulüp çok seviyor ve destekliyor. Kürekçilerimizle bir aradayız, inşallah diğer şubelerle de bir araya geleceğiz. Sporcularımızı kutluyoruz. Amatörlerde Fenerbahçe’nin ne kadar önemli olduğunu herkes görüyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ