MENÜ

Kupa 2'de erken final

UEFA Avrupa Ligi'nin son finalisti Benfica, İtalyan ekibi Juventus'la yarı finalde bu akşam karşı karşıya gelecek. Dev mücadelede FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak

Kupa 2'de erken final

Avrupa’nın kulüpler bazındaki iki numaralı turnuvası UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam yarı final ilk maçında heyecan başlayacak... Geçen sezon finalde Chelsea’ye kaybeden Benfica, İtalyan futbolunun devlerinden Juventus’u Estadio da Luz’da konuk edecek. Avrupa Ligi’ne Devler Ligi’nden İkinci Tur’da dahil olan Portekiz ekibi, bu turda Paok’u, ardından Tottenham ve Alkmaar’ı geçerek yarı finalde Juventus’un rakibi olmuştu. Juventus da, Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’ın da bulunduğu B Grubu’nu 3. bitirip Kupa 2’nin yolunu tutmuştu. İkinci Tur aşamasında bir diğer temsilcimiz Trabzonspor’u eleyen Juve, ardından Fiorentina ve Lyon engellerini aşarak yarı finale çıktı. Kupada erken final olarak gösterilen maçı ise, son dönemde FIFA’nın en fazla güvendiği hakemler arasında gösterilen Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

İki İspanyol’un kapışması!

UEFA Avrupa Ligi’nde diğer yarı final mücadelesinde, Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda bir diğer La Liga ekibi Valencia’yı konuk edecek. Saat 22.05’te başlayacak olan mücadelede, Sloven hakem Damir Skomina görev yapacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


BENFİCA: Moraes, Siqueira, Luisao, Garay, Pereira, Gait·n, Perez, Amorim, Markovic, Rodrigo, Lima

JUVENTUS: Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli, Asamoah, Pogba, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Osvaldo, Tevez

STAT: Estadio da

LuzSAAT: 22.05

YAYIN: NTV

HAKEM: Cüneyt Çakır

CANLI MAÇ MERKEZİ


İKİ TAKIMIN ARALARINDAKİ SON 10 MAÇIN İSTATİSTİKLERİ


İKİ TAKIMIN SON 10 MAÇ İSTATİSTİKLERİ

İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI

İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI

Haberin Devamı
YORUM YAZ