MENÜ

Kötü zeminde korkulan olmadı

Galatasaray ve Akhisarspor’un Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Süper Kupa maçında, bozuk zemin çok konuşuldu. Maç öncesinde tepki çeken, karşılaşma sırasında da oyuncuları zorlayan sahada bir sakatlık yaşanmaması tek teselli oldu.

Kötü zeminde korkulan olmadı

Süper Kupa’da dün akşam geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın sahibi Akhisarspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede zemin skandalı yaşandı. Maçın oynandığı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun sahasındaki bozulmalar, dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

İki takım taraftarlarının da tepkisini çeken zemine, maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de yayıncı kuruluşa verdiği röportajında değindi. Terim, “Isınmayla birlikte gördük ki zemin iyi durumda değil. Umarım oyuncular sakatlanmaz” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Maç boyunca futbolcuların zaman zaman sahanın bozuk bölgelerindeki mücadeleler sırasında zorlandıkları görüldü.

Sosyal medyada hedef oldu

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda da hedefte Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun zemini vardı. Kötü zeminde oynanan futbol sırasında iki takımdan bir ismin sakatlanmaması dün akşamın tesellisi oldu.

YORUM YAZ