MENÜ

Kocaman teşekkür

Aykut Kocaman, Büyükşehir Belediye maçında galip gelmeyi başaran oyuncularını kutladı. Forma giymeyenlere ise “Sıra size de gelecek” mesajını gönderdi.

Kocaman teşekkür

Süper Lig’de geride kalan
5 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve hanesine 13 puan yazdıran Fenerbahçe’de yüzler gülüyor... Bu başarının en büyük mimarı olan teknik direktör Aykut Kocaman da, zorlu süreçten başarılı bir şekilde çıkan öğrencilerini, Büyükşehir Belediyespor maçının hemen ardından tek tek tebrik etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcularıyla birlikte soyunma odasının yolunu tutan başarılı teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Çok zorlu bir periyottan, sakat olan arkadaşlarımıza rağmen başarılı bir şekilde çıkmasını bildik. Önemli olan bundan sonra, bu başarının devamını getirmemiz. Kısa zamanda art arda birbirinden zorlu maçlar oynadınız. Buna rağmen sahada göstermiş olduğunuz performans alkışı hakediyor.
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Giydiğiniz formanın hakkını veriyorsunuz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Herkese ihtiyaç var’

Bu arada maçlarda forma giyemeyen futbolcuların da bu durumu dert etmemesi gerektiğini vurgulayan Kocaman, “Bu zorlu maratonda herkese ihtiyacımız olacak. Herkesin forma giyeceğinden kuşkusu olmasın” diye konuştu.

YORUM YAZ