MENÜ

Kazasız belasız!

Kara Kartal, Mersin sınavından firesiz çıktı. Beşiktaş dünkü mücadelede, perşembe günü İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile yapacağı derbi öncesi cezalı veya sakat vermedi.

Kazasız belasız!

Mersin İdmanyurdu engelini tek golle geçip, bu sezon deplasmanda ikinci galibiyetini alan Beşiktaş’ta gözler derbiye çevrildi. Süper Lig’in ilk derbisinde İnönü Stadı’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar dün gece kazandıkları üç puanın yanı sıra dev maç öncesi fire vermemenin mutluluğunu yaşıyor. Kara Kartal’ın perşembe günü ezeli rakibiyle oynayacağı karşılaşmada herhangi bir oyuncusu cezalı durumda değil. Uzun süreli sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber ile Guti Hernandez derbide forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Almeida, Fener’i bekliyor

Maccabi Haifa mücadelesinde sakatlandıktan sonra bir ayı aşkın bir süredir sahalardan uzak kalan Hugo Almeida tamamen iyileşmesine rağmen riske edilmemek amacıyla Mersin’e götürülmemişti. Portekizli forvetin, Fenerbahçe karşısında görev alması için herhangi bir problem bulunmuyor. Carvalhal’in de yıldız golcüyü dev karşılaşmada ilk 11’de oynatması bekleniyor. Ayın şekilde Mersin’e götürülmeyen bir diğer Portekizli Fernandes de derbide takımdaki yerini alabilecek.

YORUM YAZ