MENÜ

Kazanamadı ama...

Hami Mandıralı'nın Fırtına'sı Eskişehir'de galibiyetten oldu. Genç çalıştırıcı ise ligde 8. maçından da yenilgi almadan ayrılmayı başardı, 4. sırayı korudu

Kazanamadı ama...

Karabükspor deplasmanında Hami Mandıralı teknik direktör koltuğuna oturduğunda Trabzonspor ligde 9. sıradaydı. Genç çalıştırıcı hem peş peşe gelen kötü sonuçlar sonrası bozulan moralleri düzeltmeye çalıştı. Hem de takımı üst sıralara taşımak için gece gündüz çalıştı. Takımının başında 8 maça çıkan Hami Mandıralı, bunların 3’ünü kazanıp, 5’inde berabere kaldı ve hiç yenilmedi (Fenerbahçe’nin hükmen 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan maç hariç!). Bu tablo ilk bakışta çok iyi gözükmese de Trabzonspor’u 9. sıradan 4. sıraya taşımaya yetti. Deplasmandaki mağlubiyet serisi de sonlandı.

Tepki çizgi hakemine

Hami Mandıralı, 2-2 biten Eskişehirspor maçı sonrasında çizgi hakemi Serkan Tokat’a tepki gösterdi. Genç çalıştırıcı, “Hakem hataları nedeniyle canımız yanıyor, acı çekiyoruz. Biz altıncı hakem konusunda serzenişte bulunurken ’biraz daha sorumluluk almaları lazım’ dedik. Evet bize karşı alıyorlar ama rakibe karşı almıyorlar” ifadelerini kullandı.

HAMİ MANDIRALI İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ