MENÜ

Kartal'da tek eksik Almeida

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Kartal'da tek eksik Almeida

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın saat 20.00'da deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Siyah Beyazlı kafile öğle saatlerinde gerçekleştireceği çalışmanın ardından saat 18.30'da Sabiha gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçak ile Gaziantep'e hareket edecek.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

CARVALHAL'IN GUTI'Yİ KADROYA ALMASI BEKLENİYOR
Beşiktaş'ta sakatlığı süren Almeida'nın dışında eksik bulunmuyor.
Antrenör Carvalhal'ın yarınki maç öncesi son 20 gündür yapılan karşılşamlarda sakatlığı bulunmamasına rağmen 18 kişilik kadroya almadığı Guti'yi maçın kafilesine dahil edip etmeyeceği ise bilinmiyor. Geçtiğimiz hafta içi izinli olarak ülkesine giden Guti'nin antrenman performansını yükseltmeye başladığı bilinirken, İspanyol oyuncunun kadroda yer alması sürpriz olmayacak.

Portekizli antrenörün yoğun maç programı sebebiyle ilk 11'inde yaptığı değişikliklere yarın da bir yenisini eklemesi bekleniyor.

Siyah Beyazlı takımın son oynadığı Stoke City maçında ilk 11'de sahaya çıkan Rüştü, Hilbert, Aurelio, Edu ve Sivok'un rotasyon sebebiyle yarın ilk 11'de yer almaları beklenmiyor.

Beşiktaş'ın Gaziantepspor karşılaşmasında şu ilk 11 ile mücadele etmesi bekleniyor:
Cenk, Ekrem, İbrahim Toraman, Sindei, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes, Quaresma, Simao ve Mustafa Pektemek.

İKİ TAKIM YARIN LİG TARİHİNDE 51. KEZ KARŞILAŞACAK
Öte yandan iki takım yarın lig tarihinde 51. karşılaşmalarına çıkacak. 1979-80 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek oynanan 50 mücadelenin 24'ünü Beşiktaş kazanırken, 10 karşılaşmadan Gaziantepspor üstün ayrıldı. 16 ise müsabakada berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Beşiktaş'ın toplam 76 golüne, Gaziantepspor 42 golle karşılık verdi. İki takım son olarak bir önceki sezonun son haftasında 21 Mayıs günü karşılaşmış ve mücadele 0-0 eşitlikle sona ermişti.

İki ekip arasında Gaziantep'te yapılan lig maçlarında eşitlik var. Gaziantep'teki 24 maçta taraflar 7'şer galibiyet alırken, 11 maç da berabere sonuçlandı. Kamil Ocak Stadı'nda Beşiktaş 21, Gaziantepspor ise 19 gol attı.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ