MENÜ

Kartal sürpriz bir ismin peşinde

Beşiktaş Futbol Komitesi, 20 Haziran'da başlayan ve 6 Eylül Cuma günü sona erecek olan 2013 - 2014 futbol sezonu birinci transfer döneminde kadrosuna katmak için temaslarda bulunduğu sol bek oyuncusu konusunda henüz sonuca ulaşamadı.

Kartal sürpriz bir ismin peşinde

Siyah Beyazlı yönetim bu süre içinde ilk olarak Manchester United forması giyen Alexander Büttner"i bir yıllığına kiralamak için İngiliz Kulübü ile anlaşmaya varmış ve Hollandalı futbolcunun kararını beklemeye başlamıştı. Ancak İngiltere'de sona eren transfer döneminde kadrosuna istediği transferi yapamayan Manchester United Beşiktaş ile yaptığı ön anlaşmayı iptal ederek Büttner'i kadrosunda tutma kararı aldı.

HOLEBAS OLYMPIAKOS'DA KALDI
Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer futbolcu olan Jose Holebas için ise oyuncunun kulübü Olympiakos ile bonservis bedelinin ödeme takvimi konusunda yaşanan anlaşmazlık, transferin gerçekleşmemesine neden oldu. Yunanistan ekibinin 2 milyon Euro'luk bonservis bedelinin yarısını hemen, kalan kısmını ise 2014 Ocak ayında talep etmesi transferi çıkmaza soktu ve Siyah Beyazlılar Holebas transferini rafa kaldırdı.

EKOTTO QUEENS PARK RANGERS'A KİRALANDI

Listedeki bir diğer oyuncu olan ve İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur forması giyen Benoit Assou-Ekotto ise sezon sonuna kadar Queens Park Rangers'a kiralandı.

ELDERSON'UN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ
Portekiz'in Braga takımında forma giyen Nijeryalı Elderson transferinde ise bugün hareketli saatler yaşandı. 25 yaşındaki oyuncunun menajerinin İstanbul'a gelerek Akaret'lerdeki kulüp binasında Siyah Beyazlı yöneticiler ile görüştüğü bildirildi. Ancak Braga ile mukavelesi bu sezon sonunda bitecek olan Elderson için bonservis bedeli talep eden Portekiz ekibi ile anlaşılamadığı öğrenildi.

YÖNETİM SÜRPRİZ BİR İSİM İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
Transfer listesindeki 4 oyuncu ile de anlaşamayan Beşiktaş yönetiminin farklı bir isme yöneldiği ve en geç yarın bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi. Yönetimin sürpriz olarak nitelendirilecek bu futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Övünç Özdem - DHA

YORUM YAZ