MENÜ

Kartal sahada, Guti âlemde!

Kadroya alınmaması üzerine özel işlerini gerekçe gösterip, Madrid'e giden İspanyol yıldız, takım arkadaşları Stoke karşısında ter dökerken, yeni sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafını Twitter'da yayınladı.

Kartal sahada, Guti âlemde!

Teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından Stoke City maçının kadrosuna alınmayan Guti Hernandez, özel işlerini gerekçe göstererek, İspanya’ya gitmişti. Madrid’e iner inmez Twitter’da ülkesine döndüğü için çok mutlu olduğunu yazan İspanyol yıldız, “Bir maç için daha kadroya alınmadım. Ancak birkaç günlüğüne de olsa arkadaşlarımı ve ailemi görmek çok güzel olacak” ifadesini kullanmıştı. Dün gece Beşiktaş, Stoke City karşısında İngiltere’de zorlu bir mücadele verirken, Guti ise kendi keyfine bakıyordu. Gece 23.10 sıralarında Twitter’a bir fotoğraf koyan ünlü oyuncu, “Yeni sevgilim çok mutlu” yorumunu yaptı. Guti’nin yeni sevgilim diye takdim ettiği bayanın eski model, şimdi televizyon sunuculuğu yapan Paula Vazquez Picallo olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Son maçı Alania’ya karşı

Siyah-Beyazlı formayı son olarak 25 Ağustos’ta Alania ile oynanan Avrupa Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında giyen Guti o tarihten sonra teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından kadroya dahi alınmadı. Real Madrid’in efsaneleri arasında yer alan İspanyol yıldızın, Kara Kartal’dan ayrılmak istediği öne sürülmüştü. Ancak Guti bu iddiaları ısrarla yalanlayıp, kariyerine Beşiktaş’ta devam edeceğini açıklamıştı.

YORUM YAZ