MENÜ

Kartal da modaya uydu: 1-2

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Bucaspor'a 2-1 mağlup oldu ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'dan sonra kupaya veda eden üçüncü büyük takım oldu. Beşiktaş'ın golü Ömer Şişmanoğlu'ndan (65')gelirken Bucaspor'un gollerini Umut Gündoğan (41') ve Ricketts (78') kaydetti.

Kartal da modaya uydu: 1-2

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk tehlikeli atağı ev sahibi Bucaspor'dan geldi. Kendi yarı sahasından hızlı çıkan ev sahibi Buca'da Mehmet İncebacak'ın ara pasında ceza sahasında toplan buluşan Atilla'nın vuruşunda kaleci Cenk topu kornere attı. 28. dakikada Bucaspor gole çok yaklaştı ancak top direkten döndü. 41. dakikada Oğuzhan'ın hatasında topu kapan Bucaspor'da ceza sahası önünde topla buluşan Umut Gündoğan, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya konuk ekip Beşiktaş baskılı başladı. 55. dakikada Siyah-Beyazlıların genç yıldızı Muhammed Demirci'nin mükemmel şutunu Bucaspor kalecisi Ömer Kahveci aynı güzellikte kornere çeldi. 62. dakikada Slaven Bilic, Kerim Frei ve Holosko'yu oyundan çıkardı ve yerine Ömer Şişmanoğlu ile Gökhan Töre'yi oyuna aldı. Gol için baskılarını iyice yoğunlaştıran Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın asistinde Ömer Şişmanoğlu topu filelerle buluşturdu ve maça eşitliği getirdi. 78. dakikada kendi yarı sahasında topla buluşan Ricketts, topu Beşiktaş ceza sahasına kadar taşıdı ve mükemmel bir golle Bucaspor'u 2-1 öne geçirdi. 85. dakikada Taylan'ın vuruşunda top direkten döndü ve Bucaspor mutlak bir golü kaçırdı. 87. dakikada Eneramo müsait pozisyonda topu dışarı yolladı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. turda veda etmiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ