MENÜ

Kartal Chadli'yi almaya gitti

Kara Kartal’da transferden sorumlu yöneticiler, Umut Güner ve aŞfak Mahmutyazıcıoğlu, Belçikalı yıldız için İngiliz ekibi West Bromwich’li yetkililerle pazarlıkta. Chadli de masaya oturdu. Transfer her an bitebilir....

Kartal Chadli'yi almaya gitti

Beşiktaş transferde sıcak saatler yaşıyor... Siyah-Beyazlılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu Nacer Chadli'nin transferini bitirmeye artık çok yakın. Transferden sorumlu iki yönetici Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Londra'ya giderek Chadli'nin kulübü West Bromwich Albion ile masaya oturdu.

Haberin Devamı

Chadli de masaya oturdu

İkilinin 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralamak için İngiliz kulübüyle son görüşmeleri yaptığı öğrenildi. Chadli'nin de dün Londra'ya geçerek pazarlık masasına oturduğu bildirildi.

Vida için de görüştüler

Beşiktaş'ın Nacer Chadli transferinde artık son aşamaya geldiği öğrenildi. İngiltere çıkarması ile ilgili bir başka iddia ise Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida ile ilgiliydi

Kara Kartal tok satıcı

Bilindiği gibi Vida, Arsenal'in transfer listesinde yer alıyor. İddiaya göre, iki yönetici Arsenalli yetkililerle Vida'nın transferi için bir araya geldi. Kartal, Hırvat stoper için rakamın artmasını bekliyor. (Takvim)

YORUM YAZ