MENÜ

Eskişehir'de gol sesi!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşılaşan Eskişehirspor-Trabzonspor maçında dördüncü gol geldi.

Eskişehir'de gol sesi!

Eskişehirspor golden sonra ataklarını sürdürdü. 71. dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortaya Bienvenu dokunamadı. Hakem Volkan Bayarslan Kadir Keleş'in Bienvenu'yu çektiği gereçkesiyle penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Erkan Zengin, bir kez daha topu filelere gönderdi ve takımına eşitliği getirdi: 2-2.

***********

Eskişehirspor, 67. dakikada etkili geldi. Sağ kanattan Erkan Zengin, topla ceza sahasına girdi. Arka taraftaki takım arkadaşı Lawal'e pasını gönderdi. Lawal şutunu attı ancak top Zeki'nin eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 68'de topun başına gelen Erkan Zengin, topu filelerle buluşturdu: 1-2.

**********

Trabzonspor, ikinci yarıya hızlı başladı. Adrian orta sahanın sağından topla birlikte ceza sahasına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Polonyalı futbolcu, yerden müsait pozisyonda bulunan Henrique'ye pasını attı. Henrique, uygun pozisyonda şutunu attı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

***********

Süper Lig'in 29. haftasında Eskişehirspor, Atatürk Stadı'nda Trabzonspor'u konuk etti. Maçın 40. dakikasında sağ kanattan Adrian serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içerisine gönderdiği ortayı kaleci Boffin kontrol etti. Ancak bir anda top elinden kaçında Özer Hurmacı, fırsatçılığını konuşturarak durumu 1-0'a getiren golü kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ