MENÜ

Karabük'te off-road heyecanı sona erdi

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 2'nci ayağında, pilotların zorlu parkurlardaki mücadeleleri heyecanla izlendi.

Karabük'te off-road heyecanı sona erdi

Karabük’ün Safranbolu İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 2’nci ayağında, pilotların zorlu parkurlardaki mücadeleleri heyecanla izlendi. 2 gün süren yarışmayı, Caner Akkafa-Malik Akkafa ikilisi kazandı.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nca düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 2’nci ayağında, İstanbul, Ankara, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Sinop’tan katılan 29 pilot, ilk gün araçlarıyla 122 kilometrelik 4 etaptan oluşan parkurda mücadele etti. Pilotlar, bugün ise Safranbolu Kent Ormanı girişinde özel olarak hazırlanan 3 etaptan oluşan 31 kilometrelik zorlu parkurda mücadele etti. Engel parkurunda pilotların büyük mücadelesi kendilerini izlemeye gelen yaklaşık 2 bin yarışseveri heyecanlandırdı. Bazı izleyiciler yarışı daha rahat takip edebilmek için parkur dışındaki inşaat halindeki binalara çıktı. 5 saat süren yarışta çamur ve yamaçlardan oluşan parkurlarda devrilen araçlar, görevlilerin yardımıyla tekrar yarışa döndürüldü.

Yarış sonunda 1’inci olan İstanbul Off-Road Kulübü’nden Caner Akkafa ve Malik Akkafa kupasını Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un elinden aldı. Ankara Off-Road Kulübü’nden Yunus Ayhan ve Bilal Karamemiş 2’nci yine Ankara Off-Road Kulübü’nden Ufuk Bekdemir ve Bora Kayim ise 3’üncü oldu.

(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ