MENÜ

Kaptan yuvada kaldı

Gelecek yıl için Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla anlaştığı iddia edilen Galatasaray Odeabank kaptanı Işıl Alben, yuvada kalmaya karar verdi.

Kaptan yuvada kaldı

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Işıl Alben ile Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Basketbol Genel Menajeri Murat Özyer bir araya geldi.

Türk Telekom Arena’da yapılan görüşmede, Başkan Ünal Aysal, Rusya’nın Dinamo Kursk Takımının resmi teklif yaptığı kaptan Işıl Alben’e ‘Kal’ önerisi yaptı.

AYSAL, ARIBOĞAN VE ÖZYER İLE GÖRÜŞTÜ

Euroleague’de Galatasaray’ın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan ve kontratı Mayıs sonunda sona erecek olan Işıl Alben’e Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan, takım adına önemli bir misyonu olduğunu ve sarı kırmızılı takımda kalmasını istediklerini iletti.

SÖZLEŞME, PARA KONUŞMADAN KABUL ETTİ

Ve Işıl Alben’de sözleşme, para konuşmadan Ünal Aysal ve Arıboğan’ın “G.Saray’da kalmanı istiyoruz” çağrısı üzerine bütün planlarını değiştirdi.

Rusya’nın Dinamo Kursk takımına transfer olması beklenin Işıl Alben, Başkan Ünal Aysal’a söz vererek, önümüzdeki yıl da Galatasaray’da forma giyeceğini söyledi.

Işıl Alben’de az önce biten görüşme ile Galatasaray’da kalmış oldu.

Haberin Devamı

IŞIL ALBEN İSTATİSTİKLERİ

GALATASARAY ODEABANK İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ