MENÜ

Kapsamlı bir inceleme: Cattle and Crops

Popüler oyun türlerinden çiftlik simülsayonlarının babası Giants Software, Farming Simulator serisi ile senelerdir satış listelerinde en başta. Fakat yeni oyun Cattle and Crops dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Kapsamlı bir inceleme: Cattle and Crops

19000 destekçiden 841.000 Euro toplamayı başaran yapım hem grafikleri hem de detaylarıyla daha önce denenmemiş bir oyun yapmış. Oyun hayli cesur bir ücretlendirme politikasına sahip. Standart Erken erişim paketi (89 TL) yanında, oyunun 1,2 ve 4 senelik Season Pass'leri de (44,59 ve 99 Euro) daha şimdiden satışa çıkarılmış durumda. Oyunun en büyük iddiası ise detay seviyesi. Her bir traktörün ayna yükseklik ve derinlik ayarları, koltuk ayarları, eğer destekliyorsa 360 derece dönebilen kabinleri gibi irili ufaklı ne kadar özellik varsa hepsi oyuna aktarılmış durumda.

Haberin Devamı

Bu oyunda ektiğiniz tohumu, toprak şartlarına göre büyümesini takip ediyor ve hatta gereksiz lastik izi bırakarak onu ezmeye çalışıyoruz. Rakiplerine kıyasla Cattle and Crops'a "zeminin deformasyonu ve gerçekçi çamur fizikleri" eklendi bile. Oyunda traktör kullanması için işçi bulmakla kalmayacak, bir işçi grubu üzerinde kontrol sahibi de olabileceksiniz.

Teknik açıdan, oyunda lisanslar konusunda iyi iş çıkarılmış, ancak traktör ve ekipman sayısı çok yetersiz durumda. Traktörler lineer bir sürüşe sahip, yol ve arazide de force feedback desteği eksik. Modlanabilir olması firmanın büyük vaatlerinden biri.

DHA

YORUM YAZ