MENÜ

Kahveci: Galataray ile Mancini uyuşmadı

5. Uluslararası Vodafone Cup'un basın toplantısında soruları yanıtlayan eski Beşiktaşlı futbolcu ilginç mesajlar verdi.

Kahveci: Galataray ile Mancini uyuşmadı

Antalya Manavgat'ta devam eden ve Ülke çapında 60'ın üstünde takım ve yabancı takımların mücadele ettiği turnuvaya destek vermek için finallere gelen milli futbolcu dün oynanan All Star maçında yerli karmanın teknik adamı olarak sahaya çıkarken, yabancılar karmasının başında ise bir döneme imza atan milli takımlar teknik direktör Sepp Piontek çıktı. Kahveci basın toplantısında sorulara şu yanıtları verdi.

Haberin Devamı

* Beşiktaş'la çalışmayı düşünür müsün?

Ben Beşiktaşlıyım, çalışmayı her zaman düşünürüm. Fakat kulübün benimle ilgili açıklamaları ortada. Bunların nedenlerine girmek istemiyorum. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu zor görünüyor. Beşiktaş'ta da başka takımlarda da görev alırım. Sonuçta ben bir profesyonelim.

* Galatasaray teknik direktörü Mancini'nin taktiği kağıda yazıp vermesini nasıl görüyorsun. Senin bu durum başına geldi mi?

Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır. Mancini kağıda yazar, bağırır ya da oyuncuyu sokmadan önce konuşur, bunlar için bir yorum yapamam. Fakat Galatasaray ile Mancini'nin uyuşmadığı ortada. Galatasaray gibi bir takım için Lig üçüncülüğünü kovalamak başarı değildir.
Bu arada Beşiktaş - Fenerbahçe maçını da değerlendiren Nihat Kahveci, "Beşiktaş maçından çok önce Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kesindi. Çok önemli bir başarı kazandılar. Şampiyonluklarını kutluyorum.

Haberin Devamı

* Passollig şiddetin önüne geçer mi?

Bu kartla çözülebilecek birşey değil. Her alanda olduğu gibi halkımızı ve taraftarı eğitmeliyiz. Kısaca eğitim şart. Elinde kart olsa da, tüm bilgileri sistemde olsa da şiddete başvurmak isteyen zaten başvurur. Bu bir toplumsal bir sorun. Ancak eğitimle çözülebilir.

Toplantı sonrası ayak üstü sorulan "Beşiktaş'ın şu anki durumunu nasıl buluyorsun?" sorusuna ise Nihat Kahveci, "Beşiktaş'ı çok başarılı buluyorum. İkincilik önemli bir başarı. Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak olmaları, kulübü maddi anlamda da rahatlatacaktır. Halen İnönü Stadı'nda maçlarını oynamayan, her maçını adeta deplasmanda yapan Beşiktaş, Vodafon Stadı tamamlandıktan sonra daha büyük başarılara imza atacaktır" ifadesini kullandı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: GÖKAY AKIN

YORUM YAZ