MENÜ

Kadlec zorluyor!

Yabancı kontenjanına takılan isimlerden olan Michal Kadlec, formuyla teknik heyeti zorluyor. Ersun Yanal, Beşiktaş derbisi öncesi cezası biten Bekir'i kesip, Çek futbolcuyu oynatmayı planlıyor

Kadlec zorluyor!

Sezon öncesi büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen yabancı kontenjanı nedeniyle fazla şans bulamayan Michal Kadlec, formuyla teknik heyetin işini zorlaştırdı! Eksiklerin çokluğunda oynadığı Antalyaspor karşılaşmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, Beşiktaş derbisi öncesi de formaya yakın isimler arasında bulunuyor. Hem geçtiğimiz haftadan bu yana yapılan idmanlarda, hem de Antalyaspor maçındaki formuyla öne çıkan Çek futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başardı. Tecrübeli hocanın, pazar günkü derbide cezası biten Bekir’i kulübeye çekip, savunmanın göbeğinde Alves’le birlikte Kadlec’e şans vermesi bekleniyor.

‘Formayı istiyorum’

Kendisini her zaman hazır tuttuğunu belirten Kadlec, “Çok geniş bir kadromuz var. Ancak henüz çözemediğim bir yabancı kontenjanı olması nedeniyle çoğu maçı tribünden izlemek zorunda kaldım. Antalya maçında attığım goller bana büyük bir güven aşıladı. Şimdi hafta içinde daha çok çalışıp, teknik direktörümüz Ersun Yanal’dan formayı almak istiyorum” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ