MENÜ

Kadınlarla tur!

2 hafta sonra seyircisi önünde şampiyonluk turu atmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye, hevesinı kursağında bırakacak bir haber geldi.

Kadınlarla tur!

Sarı Lacivertliler, bu hafta Beşiktaş'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan galip çıkması halinde, Süper Lig'deki 19. şampiyonluğunu matematiksel olarak garantileyecek ancak kupa turunu kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçına bırakacak. Kanarya bu karşılaşmadan eli boş dönse dahi Rizespor'u yendiği taktirde yine kupasını taraftarının önünde kaldırma şansına sahip olacak.

Ancak bugün Türkiye Futbol Federaasyonu'ndan gelen habere göre Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluk sevincini biletli seyirciler önünde değil, kadın ve çocuk taraftarların önünde kutlayacak. Sebebi ise Antalyaspor maçındaki çirkin tezahürat...

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan karşılaşmanın raporlarını inceleyen TFF Hukuk Kurulu, maça gelen seyircilerin kötü tezahüratları nedeniyle Fenerbahçe'yi PFDK'ya sevketti. Bu sezon aynı gerekçeyle 4 kez ceza alan Sarı Lacivertliler, evindeki ilk karşılaşma olan Çaykur Rizespor müsabakasında kadın ve çocuk seyircilerin eşliğinde sahaya çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ