MENÜ

Kadınlar Euroleague'e Türk damgası!

Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank ve Kayseri KASKİ, Kadınlar Euroleague'de gruplarında bugün oynadıkları son maçların ardından bir üst tura yükseldiler.

Kadınlar Euroleague'e Türk damgası!

Fenerbahçe 12'de 12 yaparak klasmanda birinci sırada yer aldı. Galatasaray Odeabank grubunu üçüncü sırada bitirirken, Kayseri KASKİ ise grubunda oynanan diğer maçın sonucunu bekliyor.

FENERBAHÇE NAMAĞLUP TEK TAKIM

11 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve B Grubu'nun ilk sırasında bulunan Fenerbahçe, BK Imos Brno ile İstanbul'da karşılaştı. Sarı lacivertliler, rakibini 78-57 mağlup etti. Agnieszka Bibrzycka-Ivana Matovic ikilisi ile maçın ilk dakikalarında etkili olan Fenerbahçe, birinci periyodu 29-17 önde tamamladı. İkinci periyotta Angel McCoughtry'in skora katkısı ile farkı 15 sayıya çıkartan Sarı Lacivertliler ilk yarıyı 47-32 üstün kapattı. Üçüncü periyotta farkı daha da arttıran temsilcimiz son periyoduna 62-39 önde girdiği maçtan 78-57 galip ayrıldı. Ivana Matovic18 sayı-8 ribaund-3 asist, Agnieszka Bibrzycka 13, Angel McCoughtry 10 sayı üretti.

KAYSERİ KASKİ FARKLI KAZANDI

A Grubu'nda yer alan Kayseri KASKİ, 10.maçında Hat-Agro Uni Györ'ü konuk etti. Son sırada yer alan Macaristan ekibiyle oynadığı maçı temsilcimiz, 91-37 kazandı. Sabrina Cinili ile karşılaşmaya hızlı başlayan Kayseri KASKİ, ilk periyodu 26-11, ilk yarıyı ise 43-21 üstün tamamladı. Latoya Sanders ile pota altında çok etkili olan temsilcimiz farkı giderek açtığı üçüncü periyodu 62-29 önde tamamlarken maçı da 91-37 kazandı. Rakip potaya 18 sayı bırakan 8 ribaund ve 2 asist ile performansını destekleyen Latoya Sanders Kayseri KASKİ'nin en etkili ismi oldu. Çift haneli sayılarla maçı tamamlayan Sabrina Cinili 16, Camille Little 12, Tanisha Wright ise 10 sayı üretti.

GALATASARAY ODEABANK GRUBUNU 8 GALİBİYETLE TAMAMLADI

C Grubu'nda bulunan ve 7 galibiyet ve 4 yenilgiyle 3. sırada yer alan Galatasaray Odeabank ise altıncı sıradaki rakibi Kibirkstis-Vici Vilnius'u ağırladı. Sarı Kırmızılılar, mücadeleden 81-60 ayrıldı. Maça Alba Torrens'in sayılarıyla başlayan ve ilk periyodu 22-19 önde tamamlayan temsilcimiz, soyunma odasına da Sancho Lyttle'in skora verdiği katkı ile 47-32 önde gitti. Üçüncü periyotta skor avantajını koruyan ve son periyoda 61-48 önde giren Galatasaray Odeabank, maçı da 81-60 kazandı. Alba Torrens 19 sayı ile temsilcimizin en skorer oyuncusu olurken, Sancho Lyttle 13, Kelsey Bone 12, Nevriye Yılmaz 10 sayı ile maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ