MENÜ

JR Smith'e alıcı çıkmıyor!

Cleveland Cavaliers, JR Smith ile yollarını ayırmayı tercih ediyor gibi gözüküyor.

JR Smith'e alıcı çıkmıyor!

NBA’de LeBron James sonrası döneme hazırlanan Cleveland Cavaliers, JR Smith ile yollarını ayırmayı tercih ediyor gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

NBA’de son dört sezon Finale çıkarak 1 kere şampiyon olan Cleveland Cavaliers, bu yaz LeBron James’in Los Angeles Lakers‘a gitmesiyle birlikte yeni bir döneme adım atmak zorunda kaldı. Cavaliers, Kevin Love’ı kadroda tutarak playoff potasında kalmayı tercih etti.

Cleveland’ın elinde birçok yüklü kontrat var, bunlardan birisine de JR Smith sahip. Smith, 2016’da gelen şampiyonluktaki etkileyici performansından sonra takip eden iki sezonda beklentileri karşılayamamıştı. Cleveland.com muhabiri Joe Vardon, takımın tecrübeli oyuncusunu takas etmek isteyebileceğini ortaya koydu.

“JR Smith kariyerinin en kötü iki yılını geride bıraktı yani kanıtlayacak çok fazla şeyi var. Cavs tabii ki yapabilse onu takas etmeye açık olurdu. Ancak şu ana kadar bunu başaramadılar. Bundan dolayı bu konudaki gelişmeleri izlemek ilginç olacak.”

Haberin Devamı

Smith’in 2 yıl için 30 milyon dolarlık kontratı bulunuyor ancak son yılının sadece 3 milyon dolarlık kısmı garanti. Bu da sezon ortasında bazı takımların stratejik bir hamleyle maaş bütçesi boşaltmak adına Cavaliers’ın kapısını çalabileceği anlamına geliyor.

EuroHoops

YORUM YAZ