MENÜ

Jones: Fener'e geçit yok

Beşiktaş'ın devre arasında Schalke 04 takımından kadrosuna kattığı Jermaine Jones bu sabah gerçekleşen antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Jones: Fener'e geçit yok

Fenerbahçe'yi yenerek Atatürk Olimpiyat Stadı'nda şampiyon olmalarına izin vermeyeceklerini söyleyen Jones'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE MAÇI'NIN GERGİNLİĞİNİ ANTRENMANDA DA GÖREBİLİYORSUNUZ"

"Son Torku Konyaspor karşılaşması, Beşiktaş formasıyla oynadığım en iyi maçtı. Önümüzdeki Fenerbahçe karşılaşması çok önemli ve ben de böyle büyük maçları severim. Takım bu hafta gerçekten çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlanıyor.Hatta o kadar iyi hazırlanıyoruz ki, maç öncesi gerginliği bir çok büyük ligde olduğu gibi burada da görebiliyorsunuz. Bugün antrenmanda küçük bir tartışma çıktı iki arkadaşımız arasında. Büyük maçlar öncesi bazen böyle şeyler olabiliyor. Bunu Almanya'da, İspanya'da veya İngiltere'de de görebiliyorsunuz. Şu anda takımımız maça hazır. Evimizde güçlü bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz."

"FENERBAHÇE'NİN KENDİ EVİMİZDE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Ligi Galatasaray'ın önünde tamamlayabilmek için bizim 3 puana ihtiyacımız var. Fenerbahçe'nin ne yapacağı hakkında hiçbir şey düşünümüyoruz. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe'nin de kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz."

"TORKU KONYA MAÇINDA HAKEM HATASI İLE PUAN KAYBETTİK"

Torku Konyaspor maçının sonunda bana yapıla hareket çok net bir şekilde fauldü. Orada bu faul verilseydi, öndeydik ve maç bizim üstünlüğümüzde sona erecekti. Nihayetinde hakem faulü vermedi ve dönen top da kalemizde gol oldu. Evimizde oynadığımız maçlarda takım ve taraftarlar olarak hakem üzerinde baskı kurmalı, bizim aleyhimize olan hataların daha adil gerçekleşmesini sağlamamız lazım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ