MENÜ

İtalya'da gündem Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu!

Pandemi süreci sonrasında İtalyan ekibi Milan’da müthiş bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezona da bomba gibi girdi. Önceki gün Avrupa Ligi'nde takımını 2 gol 1 asistle Play-Off'a taşıyan Milli futbolcu, Çizme'de günün en çok konuşulan adamı oldu

İtalya'da gündem Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu!

Özellikle geçtiğimiz sezon koronavirüs arasının ardından müthiş bir performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu, 2019/2020 döneminde 38 maçta 11 gol ve 9 asist yaptı. 26 yaşındaki süperstar, bu sezona da bomba gibi girdi. Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Shamrock Rovers karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin mimarı olan Hakan, 1 gol ve 1 asist yaptı. Milli futbolcu, önceki gün de Bodo/Glimt karşısında 3. turda 3-2 kazanılan maçta takımını sırtladı. Birbirinden güzel 2 gol atan Hakan, bir de asist yaptı. Yıldız orta saha oyuncusu, Avrupa Ligi'nde takımının attığı 5 gole doğrudan katkı vermiş oldu.

Haberin Devamı

'Hakan bir kahraman'

Kırmızı-Siyahlı ekibin hocası Stefano Pioli de Hakan'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, "O üst düzey bir oyuncu. Ondan her zaman 2 gol beklemiyorum ama buna benzer performansları görmek istiyorum. Olağanüstü bir futbolcu ve gerçek bir kahraman" dedi. Ayrıca İtalyan basını da Milli futbolcumuzu yere göğe sığdıramadı. Çizme'nin önde gelen gazeteleri La Gazetta delllo Sport, Tuttosport ve Corriere dello Sport, Hakan'a tam not verdi.

YORUM YAZ