MENÜ

İsyan!

Beşiktaş'ın e-bilet isyanı sürüyor. Bilic'in yakın çevresine gelişmelerle ilgili “Kadıköy'de ve Arena'da 50 bin kişiye karşı oynadık. Şimdi 80 bin kişilik statta belki de derbiyi 30 bin seyirciyle oynayacağız. Bu mu adalet!” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İsyan!

Bu hafta uygulanacak e-bilet işinden en dertli kulüp Beşiktaş’ın tepkisi sürüyor. Derbi öncesindeki düzenlemenin ilgiyi azaltmasından çekinen Kartal’da yönetimden sonra şimdi de teknik direktör Slaven Bilic isyan bayrağını açtı.

‘Bizi ilgilendiren taraftarımız’

Yakın çevresiyle e-bilet uygulamasından duyduğu rahatsızlığı paylaşan Hırvat hocanın, “Sezonun başından beri birçok zorlukla mücadele ediyoruz. Kendi stadımız olmadan savaşmayı son ana kadar sürdürmeye çalışıyoruz. Saha kapatma cezaları, sakatlıklar, oyuncu problemleri ve hakem hataları derken şimdi de karşımıza passolig çıktı. Sisteme herkes tepki gösteriyor ama burada bizi ilgilendiren taraftarımız...”

‘Onlara olsa ne olurdu?’

“Böyle maçlarda seyircimizin desteğine iki kat daha ihtiyacımız olduğu gerçek. Biz Kadıköy’de ve Arena’da 50 bin rakip seyircinin önünde top oynadık. Şimdi sezonun en önemli maçına çıkıyoruz ama, belki de passolig sebebiyle tribünleri sahaya uzak olan Olimpiyat’ta 80 bin değil, 30 bin kişiye oynayacağız. Burada ciddi bir adaletsizlik var. Böyle bir şey Fenerbahçe ve Galatasaray’ın başına gelse acaba ne yaparlardı? Şartlar eşit olmalı. Fakat son maçlar öncesinde durum pek öyle değil” diyerek federasyona da tepkisini dile getirdiği öğrenildi.

‘Kazanırsak yolu yarılarız’

Bilic, takımını ise bu atmosferin uzağında tutmaya büyük gayret sarfediyor. Oyuncularıyla toplantılar yapan Siyah- Beyazlılar’ın hocasının, “Siz elinizden gelenin en iyisini yapın. Eksiklerimiz olabilir. Ancak sahaya 11 kişi çıkacağız ve son dakikaya kadar savaşacağız. Bu maçı kazanırsak, yolu yarılarız” ifadelerini kullandığı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ