MENÜ

İşte Eskişehirspor'un Messi'si

Eskişehirspor'un yeni transferi Matias Defderico, FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte Eskişehirspor'un Messi'si

Eskişehirspor’un yeni sezon öncesi transfer ettiği Matias Defederico, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Avrupa deneyimini ilk kez yaşayacak 26 yaşındaki oyuncu, 1.71 boyunda ve özellikleriyle Messi’yi andırıyor.

“Göstereceğim performansla Eskişehir’in Messi’si olacağım. Dünyanın en iyi futbolcusu ve onu çok beğeniyorum. Buraya gelirken Belluschi ve Funes Mori’yle konuştum. Çok övdüler ben de kararımı böyle verdim. Süper Lig hakkında onlardan çok olumlu şeyler duydum. Geldikten sonra da kamptaki ortam ve arkadaşlık beni çabuk adapte etti. Uyum sorunu yaşamadım hiç. Takım çok yetenekli oyunculardan kurulu. Umuyorum ki bunu Süper Lig’e olumlu yansıtacağız. Daha çok takım oyununa katkı sağlayan bir oyuncuyum. Benim işim önce asistler yapmak, gol ikinci planda kalıyor. Yani atmaktan çok attırmayı seviyorum. Bu özelliğimi Eskişehirspor’da da iyi bir şekilde kullanmak istiyorum. Bu yüzden sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyorum.”

‘İlk defa Avrupa’dayım’

“İlk defa Avrupa’ya ait bir ligde oynayacağım ve burada futbolun zor ve sert olduğunu biliyorum. Kamp dönemi de buna hazırlanmak açısından çok iyi oldu. Hocamız zaten bu ligi çok yakından tanıyor. Bu durum da bizim yeni gelen oyuncular olarak işimizi kolaylaştırıyor.”

‘Taraftar çok ateşli’

“Beni buraya getirenleri, oynadığım futbolla mahcup etmeyeceğim. Eskişehirspor taraftarının çok ateşli bir grup olduğunu bana videolarla gösterdiler. Çok heyecanlıyım. Onların karşısına müthiş bir futbolla çıkmak istiyorum. Çok çalışıyoruz ve lige hazır başlamak istiyorum.”

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ