MENÜ

İspanya'da Altınordu destanı

Avrupa’nın en prestijli U17 turnuvasına Altınordu damga vurdu. Barcelona’yı safdışı bırakan İzmir ekibi, bugün yarı finalde Palmeiras’ı yenerse Real Madrid- Atletico Madrid galibiyle final oynayacak.

İspanya'da Altınordu destanı

İspanya’da düzenlenen dünyanın 17 yaş kategorisindeki en büyük futbol turnuvasında Barcelona, Marsilya, Steaua ve Santos gibi ekipler elenirken, Leganes’i 2-1 yenen Altınordulu gençler yarı final biletini kaptı.

Altınordu U17 Takımı, Dünya Kulüpler Kupası´nda (Mundial de Clubes) adını yarı finale yazdırarak tarihi bir başarılı yakaladı. Real Madrid, Atletico Madrid ve Palmeiras ile birlikte en iyi dört takım arasına kalan Kırmızı- Lacivertliler, final bileti için bugün saat 17.00’de Palmeiras ile karşılaşacak.

Barça’yı elediler

Madrid’de gerçekleşen organizasyonda grup serisinde Barcelona’yı 2-1 yenip, Jef United ile 1-1 berabere kalan, Santos’a ise 3-2 mağlup olan Altınordu U17 takımı, ikinci sırada yer alıp ilk sekize kaldı. Çeyrek final maçında Leganes önünde henüz 1. dakikada 1-0 geriye düşüp, penaltı kaçırmasına rağmen yılmayan İzmir ekibi, Barışcan Işık Altunbaş ve Atalay Yıldırım´ın golleriyle 2-1 kazanıp yarı finale kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ