MENÜ

İnegöl farkı

Her sezon iddialı takımlar kurup hüsrana uğrayan Bursa temsilcisi bu kez gümbür gümbür geliyor. Birbirinden güçlü takımların arasında mücadele eden Bordo-Beyazlılar, Eyüpspor’u 3-0’la geçti, zirveye gözdağı verdi.

İnegöl farkı

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren İnegölspor evinde ağırladığı Eyüpspor’u 3-0 yendi. 3’üncü golün ardından İnegölsporlu futbolcular asker selamı yaparak Afrin’deki Zeytindalı operasyonunda görevli Mehmetçik’e selam gönderdi. Bordo-Beyazlılar bu kritik galibiyetle 42 puana ulaştı, Play-Off potasının ensesine yapıştı. Eyüpspor ise 24 puanda kalarak kötü gidişi durduramadı. Maçın önemli anları ise şöyle: 48’inci dakikada İnegölsporlu Okan’ın ceza sahasına gönderdiği topu önünde bulan Ahmet Hakan Şahin’in vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

Emirhan işi bitirdi

85’te gelişen İnegölspor atağında Raif´in ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Cengiz´in vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-0. 90’da gelişen İnegölspor atağında direkten dönen topa Emirhan vuruşunda skor 3 oldu: 3-0. Maç 3-0 İnegölspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Hatay’dan amansız takip

Ara transferin flaş takımı Hatayspor, ligin dibindeki Mersin İdmanyurdu’nu 3-0’la geçti, zirve takibini devam ettirdi. Bordo-Beyazlılar’a bu önemli mücadelede galibiyeti getiren golleri Gökhan, Selim ve Sinan attı. Puanını 48’e çıkaran Güney temsilcisi liderle arasındaki 3 puanlık farkı da korumayı başardı. Hatay evindeki tek yenilgisini 3 hafta önce Keçirörengücü’nden almıştı.

Sancaktepe fırsat kaçırdı

15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sancaktepe Belediyespor ile Etimesgut Belediye 0-0 berabere kaldı. Ev sahibi ekip bu maçın ardından puanını 40’a, konuk Etimesgut Belediye Spor ise 26’ya yükseltti.

AFJET Afyon zirveyi sevdi

Afjet Afyonspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu sezon yalnızca bir kez yenilen Ege ekibi, Bodrumspor’a da şans tanımadı, 2-0 kazanırken 51 puanla zirvedeki yerini korumayı başardı. Nazmi ve sağ bek Türker’in attığı gollerle kazanan Afyon sevincini taraftarıyla yaşarken konuk Bodrum,17 puanda kaldı, düşme korkusunu yaşamaya devam etti. Bodrumspor’da Muhammet uzatmalarda gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Sivas’tan altın puan!

Zirveyi hedefleyen iki takım Başkent’te karşılaştı. Keçiörengücü ile Sivas Belediye 2-2 berabere kaldı. Ankara Aktepe Sahası’nda oynanan müsabakada ev sahibi ekibin gollerini 44’te Hüseyin ve 57’de Ayhan kaydederken, deplasman ekibinin gollerini 18’de Niyazi ve 77’de Feyyaz attı. Bu sonuçla birlikte Sivas Belediye Spor 45, Keçiörengücü 43 puana yükseldi.

Sarıyer Play-Off’a yürüyor

Kırmızı Grup’un 22’nci haftasında Sarıyer evinde düşme hattındaki Kocaeli Birlik Spor’u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 10’uncu dakikada Bertul, 51’de Yaser Yıldız, 72’de Alim Parlak atarken, konuk Kocaeli Birlik’in tek golü Emrecan’dan geldi. Sarıyer bu sonucun ardından puanını 33’e yükseltirken, Kocaeli Birlik Spor 5 puanda kaldı.

Kastamonu hayata döndü!

Kırmızı Grup’ta geçen hafta Sivas Belediye deplasmanından eli boş dönen Kastamonu 1966, bu kez evinde güldü. Karadeniz ekibi, Tuzlaspor’u Ümit’in attığı tek golle devirdi. Kemal Kılıç’ın takımı, puanını 32 yaparak Play-Off ümitlerini sürdürdü. 16 puanda kalan Tuzlaspor ise ateş hattından çıkamadı.

Tokatspor’a tek gol yetti

Tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Tokatspor, aynı hedefteki Bucaspor’la kozlarını paylaştı. Tokatlı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada gülen taraf ev sahibi oldu. Bordo-Beyazlılar, İzmir temsilcisini Teoman’ın 69. dakika attığı golle yendi. 28 puana ulaşan Karadeniz ekibi rahat nefes alırken Buca 20 puanda kaldı, ateş hattından uzaklaşamadı.

Menemen, Amed’i devirdi

Amed Sportif ve Menemen Belediyespor’un mücadelesinde gülen konuk takımdı. İzmir ekibi 61’inci dakikada Ozan’ın kaydettiği golle sahadan 1-0’lık çok kritik bir galibiyetle ayrıldı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ