MENÜ

İlk bomba Cenk Tosun

Trabzonspor'un listesinden düşmeyen Gaziantepli Cenk Tosun için Mustafa Akçay yönetimden yeni bir talepte bulundu. Teknik adam, “Mutlaka alınmalı” dedi, Karadeniz ekibi harekete geçti.

İlk bomba Cenk Tosun

Bordo-Mavililer’de forvete yıldız bir transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bunun dışında bir de yerli golcü almak için çalışmalar sürüyor. Bu sezon Henrique dışındaki forvetlerden verim alamayan Mustafa Akçay, yabancı kontenjanını da düşünerek yurt içinden bir ismin kadroya katılmasını istiyor. Trabzonspor Yönetimi de önümüzdeki sezon yabancı kuralının 5+3 olarak değişecek olması nedeniyle şimdiden bir yerli golcü almayı hedefliyor. İlk aday ise Cenk Tosun. Menacerler de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki oyuncuyu sık sık yönetime öneriyor.

‘Kaliteli forvet’

İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile oynanan maçtan önce İbrahim Kızıl’la yemek yemiş ve burada Cenk’e olan ilgilerini açıklamıştı. Bordo-Mavililer’e iki gol birden atarak takımının kazanmasında baş rolü oynayan Cenk Tosun için Mustafa Akçay, “Mutlaka transfer edelim. Alınabilecek en kaliteli yerli forvet. Ayrıca sezon sonunda sözleşmesi de biteceği için ekonomik olarak da daha uygun bir seçim olur” yönünde rapor verdi. Özellikle Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından iyi bir çıkış yakalayan yıldız forvetin buna rağmen ekonomik sorunlar nedeniyle ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ