MENÜ

İddaa Rakipbul Mersin'de de başladı

İddaa Rakipbul Ligi Mersin açılışında, Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Yılmaz Vural yer aldı.

İddaa Rakipbul Mersin'de de başladı

Açılışı Yılmaz Vural yaptı

İddaa Rakipbul Ligi Mersin açılışında, Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Yılmaz Vural, Genel Menajer Süha Sidal, Eski TFF hakemi Vedat Yüksel ve PTT 1.lig yorumcusu Cevdet Ünüvar bu görkemli açılışta yer aldılar. 85000 üyesiyle, 15 ilde Türkiye’nin en büyük halı saha ligi olma özelliğini taşıyan iddaaRakipbul Ligi, Mersin’de görkemli bir açılışla faaliyete girdi.

Yoğun bir katılımın olduğu organizasyon Mersin’in en önemli sahası Karaca Spor Tesislerinde yapıldı. Mersin’deki açılışa önemli simalar katılım gösterdiler.

Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Yılmaz Vural, Genel Menajer Süha Sidal, Eski TFF hakemi Vedat Yüksel ve PTT 1.lig yorumcusu Cevdet Ünüvar bu görkemli açılışta yer aldılar.

Organizasyonda başlama vuruşunu eski TFF hakemi Vedat Yüksel’in düdüğüyle Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Yılmaz Vural yaptı.

Başlama vuruşunun ardından Mersin iddaaRakipbul Ligi’nde ilk maç oynandı ve organizasyon Mersin’de start almış oldu.

Mersin Ligi ilk maçı MersinA takımı ve Alda takımları arasında oynandı ve maçı MersinA takımı kazandı.

İDDAA RAKİPBUL NEDİR?

iddaa Rakipbul Ligi, 7.000'i aşkın takımı ile Türkiye'nin en büyük halı saha ligidir.

* Rakipbul.com, özetle halı sahada rakip bulabileceğiniz bir site. Takımınızı siteye kaydettirerek, 7.000 takım arasından kendinize rakip seçebiliyor, aynı zamanda halı sahaya gidip kaparo yatırmadan sahanızı rezerve ettirebiliyorsunuz.

* Ana misyonu rakip bulmak olsa da bu ligin en dikkat çekici yönü, amatör halı saha oyuncularına profesyonel duygular yaşatması. Maçınıza uzman hakem, gözlemci, kameraman ve editör gönderiliyor. Dilerseniz maç sonunda basın toplantısı bile düzenleyebiliyorsunuz. Maçınızın analizleri, istatistikleri, HD kalitedeki özet görüntüleri ertesi gün Rakipbul.com’da yer buluyor. Burası bir hayli ilgi çekici. Zira maçın ardından, ertesi gün bilgisayarınızın karşısına geçiyorsunuz ve isminizin de geçtiği eğlenceli maç anlatımını okuyabiliyorsunuz. Kaçırdığınız goller veya attığınız harika gol, Rakipbul.com’da bir hatıra olarak kayda alınıyor.

Her il için yıl sonunda bir şampiyon ortaya çıkar ve illerin şampiyonları yıl sonunda Türkiye’nin en büyüğü olmak için Antalya’da mücadele ederler. iddaaRakipbul Ligi Türkiye Şampiyonu, ülkemizi Avrupa Halı Saha Şampiyonasında temsil eder. iddaaRakipbul Halı Saha Ligi, 42 ülkenin üye olduğu Avrupa Halı Saha Organizasyonunun Türkiye temsilcisidir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ