MENÜ

İbrahim isyan etti!

Servet'in 2. golde Gomez'den yediği çalım hafızalara kazınırken, savunmada krizin yaşandığı bir dönemde aday kadroda yer almayan Bursalı stoper, “Milli Takım'da olmak için daha ne yapmalıyız” dedi

İbrahim isyan etti!

Almanya maçında Mario Gomez’in attığı golde Servet Çetin’in rakibine dokunmadan yediği çalım, Milli Takım’daki savunma oyuncularının yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tam da bu konunun gündemde olduğu dönemde Bursasspor’un başarılı stoperi İbrahim Öztürk, “Milli Takım’a seçilebilmek için daha ne yapmalıyız” diye konuştu. Timsah’tan hiçbir futbolcunun kadroda olmamasına isyan eden İbrahim, bu konuda nasıl bir değerlendime yapılarak seçimlerin gerçekleştirildiğini anlamadığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, “İki sezon önce şampiyon olurken ligin birinci, geçen sene de ikinci en az gol yiyen takımıydık. Biz, aday kadroya alınanları da görüyoruz. Ancak daha ne yapacağız bilemiyoruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Yılmadan çalışacağız’

“Oynamadan nasıl bir seçim olayına giriliyor. Bunu kavramakta zorlanıyorum” diyen İbrahim, “Her şeye rağmen bizler yılmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü elimizden geleni yaptığımız takdirde, bir gün Milli Takım kapısı aralanacaktır” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ