MENÜ

Herkes onu örnek alsın!!!

Şenol Güneş, ligde tam 7 gol atan yıldızı Burak Yılmaz'ı yere göğe sığdıramadı. Kurt hoca Eskişehirspor zaferi sonrasında, “Onu diğer oyunculardan ayrı tutmak istemiyorum. Ama örnek bir futbolcu olduğu kesin” dedi.

Herkes onu örnek alsın!!!

Karabükspor galibiyetinden sonra zorlu Eskişehirspor deplasmanından da zaferle ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, yıldızı Burak Yılmaz’ı övdü. İki gol atan genç oyuncuyu öven tecrübeli çalıştırıcı, “Her konuda kendisini geliştiriyor, futbol konusunda da gelişim gösteriyor. Daha çok genç, ilgi duyduğu sevdiği şeyler umarım onu değiştirmez. Avrupa seviyesinde göze batacak bir oyuncu. Özellikleri zaten her zaman iyiydi, örnek olacak bir seviyeye ulaştı. Futbolcularıma şunları yap, bunları yap dememe de gerek yok. Onu diğer futbolculardan ayırmak istemem. Ama Burak’ın örnek teşkil ettiği de kesin”yorumunu yaptı

Haberin Devamı

‘İkinci yarı hakettik’

Maçı da kısaca değerlendiren Şenol Güneş, “Özellikle ikinci yarı iyi oynadık. Hakemi ve kararlarını tartışmaya gerek yok, net bir skor aldık. Tatile giriyoruz, milli takım arası bize iyi gelecek. Dinlenmeye gerçekten çok ihtiyacımız vardı. 3 puan moralimizi ve motivasyonumuzu arttırdı. İkinci yarıdaki oyunla galibiyeti haketmiştik” dedi.

YORUM YAZ