MENÜ

Her şey başkan için

Olimpiyat'ta Beşiktaş'ın konuğu olacak Fenerbahçe, bu akşamki mücadeleden zaferle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak takımın öncelikli düşüncesi Başkan Aziz Yıldırım... Cezaevine girme ihtimali bulunan Yıldırım'ın önceki günkü konuşmasından çok etkilenen teknik heyet ve futbolcuların en büyük isteği, bu maçla başkanlarına en güzel hediyeyi vermek olacak

Her şey başkan için

Derbide Beşiktaş’ın konuğu olacak Fenerbahçe’nin bu maçtan galibiyetle ayrılması, şampiyonluğun ilan edilmesi anlamına geliyor. Olimpiyat’taki 90 dakika sonunda gelecek zafer, sezonun bitimine 4 maç kala Sarı-Lacivertliler’in puanını 69’a yükseltip işi erkenden bitirmesini sağlayacak. Ama teknik heyet ve oyuncular, bu mücadelede şampiyonluktan önce Başkan Aziz Yıldırım’ı düşünüyor, cezaevine tekrar girme ihtimali bulunan Yıldırım’a en güzel hediyeyi vermek istiyor. Yıldırım’ın önceki gün tesislere gelerek takıma yaptığı konuşma, sanki bir veda ortamının oluşmasını sağlamıştı.

‘Onun heykeli dikilmeli’

Oldukça duygusal geçen anların ardından teknik direktör Ersun Yanal’ın da, oyuncularıyla bir görüşme yaptığı ve “Başkana güzel bir hediye vermemiz lazım. Emeklerimizin karşılığını alma günü geldi. Gerek Beşiktaşlı futbolcuları, gerekse de taraftarları incitmeyeceğiz. Onlara saygı göstereceğiz. Bize yakışanı sahada yapacağız. Maç bitiminde şampiyon olduğumuz takdirde başkanımızın istediği gibi taraftarları selamlayarak, kendi sahamızda şampiyonluğu kutlayacağız” dediği bildirildi. Yabancıların da başkanın, kendisini Fenerbahçe için feda ettiğini düşünüyor ve “Onun heykeli dikilmeli. Şampiyonluğu ona armağan edeceğiz” diyorlar. Bu arada Kanarya’nın zaferi ilan etmesi halinde Yıldırım, başkanlığı döneminde 6. şampiyonluğunu ilan edecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ