MENÜ

Her an Barcelona'dan Pogba sürprizi gelebilir

Manchester United’ın teknik direktörü Jose Mourinho, istediği oyuncuların alınmaması üzerine eldeki yıldızları kaybetmemek için Paul Pogba’ya kaptanlık verdi. Fransız futbolcu, bu jest karşısında yine memnun olmadı. Pogba’yı kadrosuna katmak isteyen Barcelona da “Transfer 17 gün sonra bitiyor. Bekleyip göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Her an Barcelona'dan Pogba sürprizi gelebilir

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yaz transfer sezonu boyunca teknik direktör Jose Mourinho’nun istediği seviyede bir oyuncu alamadı. Bu gelişmelerin ardından Portekizli teknik adam, eldeki oyuncuları da kaybetmemek için adı Barcelona ile anılan Paul Pogba’ya bir jest yaptı.

Haberin Devamı

Mourinho, KırmızıŞeytanlar’da mutsuz olduğu bilinen Fransız yıldızın gönlünlü almak adına kaptanlık pazubandını verdi. Ancak 25 yaşındaki futbolcu, kendisine yapılan bu jest karşısında yine memnun olmadı.

‘Bana ceza verebilirler’

Kulüpte yaşadıklarından dolayı memnun olmayan Paul Pogba, bu isteğini ilk kez sesli bir şekilde dile getirdi. Fransa ile 2018 Dünya Kupası’nda da şampiyonluk yaşayan

Pogba, “Takıma faydalı olmanız için mutlu olmanız gerekir. Eğer mutlu değilseniz, en iyisini veremezsiniz. Diğer yandan bazı gerçekleri açıklayamam, çünkü bunu söylersem cezalandırılabilirim” dedi.

Barça’dan açık kapı

Paul Pogba, Jose Mourinho, Manchester United üçgeni arasında yaşanan bu gelişmelerin ardından Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Barcelona’da başkan Josep Bartomeu bir açıklama yaptı. Transfere açık kapı bırakan Bartomeu, “Oyuncular hakkında hiç konuşmadım. Transferin bitmesine 17 gün kaldı neler olacağını göreceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZ