MENÜ

Hazır mısın Erten

Kaleci Volkan Demirel'den sonra Mert Günok'un da sakatlanması Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Bu iki oyuncunun iyileşmemesi durumunda Samsunspor maçında kaleyi genç Erten Ersu koruyacak

Hazır mısın Erten

Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de kaleci şoku... Sakatlığı süren Volkan Demirel’in ardından Mert Günok da sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için dün akşamki idmana çıkamadı. Oyuncunun tedavisine hemen başlanırken, antrenmanda file bekçisi olarak altyapıdan Anıl ve Hüseyin görev aldı. Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik kadroda yer alan 17 yaşındaki genç file bekçisi Erten Ersu ise U19 Milli Takım kampında olduğu için dün takımdaki yerini alamadı. As kalecilerin iyileşmemesi durumunda, Samsunspor maçında kaleyi Erten Ersu’nun koruması bekleniyor. Bu arada sabah antrenmanında halsizlik şikayeti sebebiyle katılamayan Emre Belözoğlu ile bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Semih Şentürk, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı’nın tedavilerine ise tesislerde devam edildi.

Haberin Devamı

Elvir Baliç antrenmanda!

Bu arada Fenerbahçeli eski oyunculardan Elvir Baliç ile Petkov, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek hasret giderdi. Baliç ile Petkov antrenmanı sonuna kadar izledi. Sarı-Lacivertliler, Samsunspor maçı hazırlıklarına bugün 18.00'da yapacağı idmanla son verecek.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ