MENÜ

Haydi Avrupa'ya

Trabzonspor, Erciyesspor deplasmanında kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi esti. Henrique, Yusuf (2), Olcan ve Soner'in golleriyle 5-0 kazanan Bordo- Mavililer adeta “Bizsiz Avrupa olmaz” mesajı verdi

Haydi Avrupa'ya

Eskişehirspor karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmak, Trabzonspor’da moralleri alt üst etmişti. Hami Mandıralı, hafta boyunca hem oyuncularının bu durumunu düzeltmek, hem de Erciyesspor’u yıkacak planı hazırlamak için uğraştı. Malouda’sız, Özer’siz, Aykut Demir’siz Bordo-Mavililer’in bu deplasmanda zorlanması bekleniyordu. Ancak Trabzonsnpor maça öyle bir başlangıç yaptı ki rakibi deyim yerindeyse dondu kaldı. Daha 5. dakikada Henrique ile gol perdesi açıldı. Ardından Yusuf Erdoğan sahneye çıktı, kaydettiği iki golle farkı üçe çıkarttı. Trabzonspor soyunma odasına 3-0 önde gitti.

Bu kez hata yapmadı

Bordo-Mavililer, ikinci devrede de oyunu kontrolü altında tuttu. Erciyesspor topa daha fazla sahip olsa da Hami Mandıralı’nın öğrencilerini oyunu yönetti. Rakibe fazla pozisyon vermedi. Olcan’la skoru 4-0’a getirerek iyice rahatladı, kapanışı 90+3’te Soner yaptı. Sezonun ilk yarısında Gençlerbirliği maçında ve geçtiğimiz hafta Eskişehirspor karşısında yapılan hatalar tekrarlanmadı. Zorlu deplasmandan 5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılan Fırtına, rakiplerine, “Yerimiz Avrupa, bizsiz Avrupa olmaz” mesajı gönderdi. Ayrıca haftayı 4. sırada tamamlamayı büyük ölçüde garantiledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ