MENÜ

Hataya yer yok!

Ligde 4. sırada yer alan Trabzonspor için artık yapılacak hataların telafisi olmayacak. Bu akşam Erciyes deplasmanında yaşanacak kayıp, Fırtına'yı ilk 5'in dışında bile bırakabilir. Ligde kalma savaşı veren ev sahibi ekip için de galibiyet haricinde her sonuç hayal kırıklığı olacak

Hataya yer yok!

Bordo-Mavililer’de herkesin aklı fikri, Avrupa Ligi’nde. Bu sezon üç ön eleme oynayarak gruplara kalan Trabzonspor, bu kez daha az maç yapıp turnuvaya katılmak için ligi 4. sırada tamamlamayı kafasına koydu. Hami Mandıralı’nın öğrencileri şu anda istediği konumda ancak Sivasspor’un sadece averajla önünde. Üstelik Fırtına ile 9. sıradaki Akhisar Belediyespor arasında sadece 3 puanlık fark var! Yani en ufak bir hata, pahalıya patlayabilir.

‘Rehavete kapılmayın’


Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor önünde 2-0 öne geçmişti. Taraftarlar daha farklı bir galibiyet beklerken, Erkan Zengin’in dört dakika içinde attığı penaltı golleriyle taraflar puanları paylaştı. Hami Mandıralı, Erciyes sınavı öncesinde öğrencileri bu maçı hatırlattı, “Skor ne olursa olsun, kimse rehavete kapılmasın. Sezonun ilk yarısındaki Gençlerbirliği maçında da geçtiğimiz haftaki Eskişehir maçında da rahat kazanabilecekken galibiyetten olduk. Kalan beş haftada yapılacak hataların telafisi olmayacak” uyarısında bulundu.

Erciyes ateş hattında

Hikmet Karaman yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Erciyesspor, kritik haftalara girilirken yeniden düşüşe geçti. Son beş lig maçında sadece bir kez kazanabildi. 30 puanla tehlike hattında bulunan Lacivert-Siyahlılar için artık her puan altın değerinde. Taraftarı önünde son beş maçta 14 puan toplayan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, Trabzonspor’u yenerek ateş hattından kurtulmaya kararlı.

Erciyesspor’da son dakika


Hikmet Karaman, zorlu Trabzonspor maçında takımın en önemli silahı olan Yasin Öztekin’den yararlanamayacak. Başarılı orta saha oyuncusu hem cezalı, hem de sakatlığı nedeniyle yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacak. Karaman, Yasin’in yerine görev vermeyi planladığı Kerim Avcı’dan, Trabzonspor karşısında daha fazla sorumluluk almasını istedi. Erciyesspor’da bir diğer eksik de sakatlığı bulunan stoper Numan Çürüksu.

Trabzonspor’da son dakika


Bordo-Mavililer’de Hami Mandıralı eksikler nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Fırtına’da cezalı durumdaki Aykut Demir, bu akşam görev yapamayacak. Onun yerine, bu sezon sadece 139 dakika forma şansı bulan Caner Osmanpaşa’nın oynaması bekleniyor. Ayrıca son haftaların formda ismi olan Özer Hurmacı da Eskişehirspor mücadelesinde sakatlandı. Özer’in en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


K. ERCiYESSPOR: Gökhan, Cenk Ahmet, Mangane, Diakhate, Ekrem, Cem Can, Traore, Murat Yıldırım , Kerim Avcı, Azofeifa, Edinho

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Caner, Kadir K., Olcan, Bourceanu, Zeki Y., Yusuf, Adrian, Henrique

STAT: Kadir Has

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Hüseyin Göçek

CANLI MAÇ MERKEZİ

İKİ TAKIMIN ARALARINDAKİ SON 10 MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

İKİ TAKIMIN SON 10 MAÇ İSTATİSTİKLERİ

İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI

İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI

Haberin Devamı
YORUM YAZ