MENÜ

Hani benim Recebim!

Ersun Yanal kadroda düşünmedi, tecrübe kazanması için kiralanacaktı. Hollanda temsilcisi Den Haag istedi, gönderilmedi. Transferin son gününde ise 18 yaşındaki Recep Niyaz, PTT 1. Lig ekibi Bucaspor'un yolunu tuttu.

Hani benim Recebim!

Fenerbahçe’de geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve 10 numaranın sahibi olacak oyunculardan biri olan Recep Niyaz, PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor’a kiralandı. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman döneminde zaman zaman forma şansı bulan ve patlama yapması beklenen 18 yaşındaki orta saha oyuncusunu Sarı-Lacivertliler’in Buca’ya kiralaması, biraz kafaları karıştırdı. Çünkü kendisinden bu kadar beklenti olan bir futbolcu için Hollanda ekiplerinden ADO Den Haag devreye girmişti. Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz ayın ortasında Fenerbahçe’nin kapısını çalmıştı. Ama Recep’in tecrübe kazanmasını isteyen Sarı-Lacivertliler’in, onunla ilgili gelecek kararından, Süper Lig’den bir takıma kiralama düşüncesi vardı. Haag, genç oyuncuya yapılan teklif için olumsuz cevap alınca, bu defteri kapattı.

Hakan Cinemre de gitti

Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan ve deneyim kazanması adına Süper Lig’in yolunu tutması beklenen Recep, İzmir temsilcisi Buca’nın yolunu tuttu. Hollanda’da belki de daha fazla kazanımlarla Kanarya’ya dönmesi muhtemelen olan yıldız adayıyla ilgili bu karar, çok da mantıklı karşılanmadı. Recep’in 1 yıl için 265 bin TL alacağı ifade edildi. Bu arada onun yanı sıra Fenerbahçe’nin bir başka ismi Hakan Cinemre de, Buca’ya gönderildi. 19 yaşındaki stoper, burada yıllık 120 bin TL alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ