MENÜ

Hami Mandıralı: Trabzon budur

Trabzonspor'u 9. sırada alıp 4.'lüğe yükselten ve hükmen Fenerbahçe maçı hariç henüz yenilgi yüzü görmeyen Hami Mandıralı, 5-0'lık galibiyetin ardından oyuncularını övdü: Formalarına yakışır oynadılar. Artık kaybetmeden devam etmeliyiz

Hami Mandıralı: Trabzon budur

Trabzonspor, son dönemlerin en flaş skorlarından birine imza atarken, bu tabloya en çok sevinenlerden biri hiç şüphe yok ki teknik direktör Hami Mandıralı oldu. Ciddi bir kadro sıkıntısı yaşamasına rağmen, 3-0 hükmen kabul edilen Fenerbahçe maçı dışında yenilgi yüzü görmeyen (8 maç) Mandıralı, yine sahaya sürdüğü ofansif yapı ile dikkat çekti. Oyuncularını farklı skorun bulunduğu dakikalarda bile hücuma yönlendiren Trabzonspor’un teknik patronu, galibiyette yine büyük pay sahibi oldu. 90 dakika bittiğinde ise Hami Mandıralı’nın adresi futbolcularının yanıydı.

‘Hiç kopmadık, kazandık’

Tebriklere kulübeden başlayan Hami Mandıralı, tüm kadrosunu tek tek kutladı. Maçla ilgili değerlendirmesinde ise başarılı çalıştırıcının oyuncularına övgüsü ön plana çıktı: “Trabzonspor gibi oynadık ve doğal olarak kazandık. Üstelik karşımızda son haftalarda önemli işler yapan bir rakip varken. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Çünkü son saniyelere kadar oyundan kopmadılar, ciddiyetlerini korudular. Taraftarlarımızı bu sezon zaman zaman çok üzdük. Bundan sonra aynı futbolla, kaybetmeden devam edip gönüllerini almak istiyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ