MENÜ

"Hakkımızı aldık"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Azgın:"Adanaspor maçında iyi mücadele ederek hak ettiğimiz 3 puanı aldık."

"Hakkımızı aldık"

Yeni sezonun ilk 5 maçında aldığı 5 beraberlik sonrasında, Sakaryaspor’u yenerek galibiyet hasretine son veren mavi- beyazlı ekibin, Adanaspor’u da yenerek 3 puana ulaşması hem yönetimi, hem teknik heyeti hem de taraftarı sevindirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adanaspor maçında iyi mücadele ederek hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.Sakaryaspor maçı sonrasında başlayan Adanaspor maçı hazırlıklarının 3 puana yönelik yapıldığını ifade eden Azgın, şöyle konuştu:

"Güçlü rakibimiz Adanaspor’dan 3 puan almak için çok yoğun bir hazırlık döneminden geçtik. Futbolcularımız adeta galibiyete şartlanmış olarak sahaya çıktı. Maça hızlı başlayan taraf da biz olduk. Özellikle maçın ilk yarısında baskılı oynayarak, rakip kalede gol arayışına girdik.

Maçın ilk yarısında, kazanmış olduğumuz bir penaltıyı değerlendirememiş olmakla birlikte, yakaladığımız gol pozisyonlarından 2’sini gole çevirmeyi başardık. Özellikle maçın ilk yarısında rakibe oranla çok üstün oynadık. Maçın ikinci yarısında ise biraz da skoru koruma düşüncesi ile biraz daha temkinli hareket ettik. Rakibimiz kazandığı bir golden sonra beraberlik golü için mücadele etti ama oyuncularım buna fırsat tanımadı."

Azgın, Adanaspor maçında oyuncuların ortaya koyduğu mücadeleden ve sonuçtan memnun olduğunu, takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıtan tüm oyuncularını da kutladığını ifade etti.Azgın, Adanaspor maçını unutarak, tüm dikkatlerini Göztepe maçına yöneltmek zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ