MENÜ

Güneş'ten Avcı'ya büyük jest

Türkiye Futbol Vakfı tarafından kendisine verilen ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülünü Abdullah Avcı ile paylaşan Güneş, bir kez daha gönülleri fethetti.

Güneş'ten Avcı'ya büyük jest

Türkiye Futbol Vakfı'nın organize ettiği '2017'nin En İyileri" ödül töreni, Beşiktaş'taki Point Otel'de gerçekleştirildi. "Yılın En İyi Teknik Direktörü" ödülünü almak için sahneye gelen Şenol Güneş, büyük bir jeste imza attı ve ödülü Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı ile paylaşacağını açıkladı. Avcı'yı ilk kutlayan da Şenol Güneş'ti. Törene damgasını vuran takım da Beşiktaş oldu. Fabri "En İyi Kaleci", Dusko Tosic "En İyi Defans Oyuncusu", Vagner Love ise "En İyi Forvet Oyuncusu" ödüllerine layık görüldüler.

'SEVGİ PAYLAŞMAKTIR'
Oğuzhan, Şenol Güneş'in tesislerdeki taktik tahtasına sevgililer günü nedeniyle yazdığı sözleri paylaştı. Tecrübeli hoca yazısında şu ifadeleri kullandı: "Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek. Sevgi ne Boğaz'da ne mum ışığında yemek yemek ne de pahalı bir pırlanta demek. Sevgi; bir lokmada iki mutlu insan demek. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Her gününüz mutlu olsun. Önemli olan neye sahip olduğunuz değil, sahip olduklarınızı kiminle paylaştığınızdır."

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ