MENÜ

Gözler Mert'te

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel'in, kritik Gaziantep mücadelesi öncesi sakatlanması Sarı-Lacivertli camiada endişe yarattı.

Gözler Mert'te

Son dönemdeki performansı ile sık sık eleştirilere maruz kalsa da, hala Türkiye'nin en iyi kalecileri arasında gösterilen Volkan, Gaziantep deplasmanında yerini Mert Günok'a bırakacak.

Gelecek vaad eden kaleciler arasında gösterilen Mert Günok, 2013-2014 sezonunda, forma şansı bulduğu karşılaşmalarda vasatın üstünde bir performans çizdi.

2 Süper Lig, 1 TFF Süper Kupa ve bir de Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere toplam 4 karşılaşmada ilk 11'de görev alan Günok, kalesinde toplam 6 gol gördü.

Fethiyespor'la Şükrü Saracoğlu'nda oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde kalesinde 2 gol gören Günok, karşılaşma sonrası yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

TFF Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında Sarı-Lacivertli formayla sahada olan Günok, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki ilk karşılaşmasında, Konyaspor karşısında forma şansı yakalayan Günok, kalesinde 3 gol gördü ve 3-2'lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Şükrü Saracoğlu'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlanan Eskişehirspor maçında performansı ile göz dolduran Günok, karşılaşmaının 60. dakikasında Necati Ateş'in kullandığı penaltı vuruşunda, müthiş bir uzanışla topu dışarı çıkardı ve tüm futbolseverlerin alkışını topladı.

Son resmi karşılaşmasına Ağustos'ta çıkan Mert Günok'un, Gaziantepspor maçındaki performansı merakla bekleniyor.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ