MENÜ

Gökhan Töre: Vurulduğumu sonradan anladım

Silahlı saldırının ardından omzundan vurulan Gökhan Töre, dün kaldığı hastaneden taburcu oldu. Genç yıldızın, polise verdiği ifadesinde, “Yan locada çıkan kavgada bir adam silahını ateşledi. Vurulduğumu 10-15 dakika sonra anladım” dediği öğrenildi

Gökhan Töre: Vurulduğumu sonradan anladım

Siyah-Beyazlılar’ın genç yıldızı Gökhan Töre’nin, Bedroom isimli gece kulübünde omzundan vurulmasıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Hakkında yaşanan olaydan dolayı çeşitli yorumlar yapılan Gökhan Töre’nin, polis ekiplerine verdiği ifadesinde, kendisini yaralayan adamı tanımadığını söylediği bildirildi. Başarılı futbolcunun, emniyet güçlerine, “Gece kulübünde yanımızdaki locada tanımadığım bir kişi yanındaki kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyüdü. Adam masanın üstüne çıkarak silahını çıkarttı ve havaya, sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. 10-15 dakika sonra sırtımda bir ağrı hissettim. Vurulduğumu anladım. Bu kişiyle herhangi bir konuşma ya da tartışmamız söz konusu değil” dediği ifade edildi. Olay esnasında yaralanan 5 ismin de benzer ifade verdiği bildirildi.

Dün idmana çıktı

Gökhan Töre, dün kaldığı hastaneden taburcu olmasının ardından akşam saatlerinde yapılan takım çalışmasına katıldı. Günü düz koşuyla tamamlayan başarılı futbolcunun, hafta sonundaki Sivas maçında oynamasının şüpheli olduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ