MENÜ

Gizem Karadayı Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Sultanlar Ligi ekibi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Gizem Karadayı ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gizem Karadayı Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Sultanlar Ligi ekibi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Gizem Karadayı ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Libero olarak görev yapan Gizem Karadayı 2008-2009 sezonunda Galatasaray’da oynadıktan sonra Vakıfbank, Fenerbahçe ve Volero Zürih’te forma giymişti.

Deneyimli libero kariyerinde; 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 Türkiye Süper Kupası, 1 İsviçre Ligi ve 1 İsviçre Kupası kazanmıştı. Gizem Karadayı’nın kariyerinde aynı zamanda 2010-11 CEV Şampiyonlar Ligi Final Four "En İyi Libero", 2010-11 Bayanlar Voleybol Ligi "En İyi Libero", 2010-11 Bayanlar Voleybol Ligi "En İyi Karşılayıcı", 2011 Avrupa Ligi "En İyi Libero", 2011 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası "En İyi Libero", 2012-13 CEV Şampiyonlar Ligi "En İyi Libero” bireysel ödülleri de bulunuyor.

“HEP BERABER GALATASARAY İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yapılan imza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transfer Gizem Karadayı, “Çok mutluyum. Böyle güzel bir teklifle geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Benimle beraber inşallah daha da iyi yerlere gideceğiz. Ben de takımım için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki hafta hemen Şampiyonlar Ligi başlıyor. Ben de en kısa zamanda uyum sürecini halletmeye çalışacağım. İnşallah hep beraber Galatasaray için en iyisini yapacağız. Taraftara çok uzak değilim. Ben 2008’de de burada oynadım. Desteklerini eksik etmesinler. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

“İHTİYACIMIZ OLAN YENİ KANI BULDUK”

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Menajeri Nihan Güneyligil ise “Gizem’e ekibimize ve ailemize katıldığını için hoş geldin diyor ve tebrik ediyorum. Kariyeri hep başarılarla dolu, yolu çok açık bir isim. İnşallah başarılarını bizimle beraber harmanlayıp daha da yukarı çıkmamıza yardımcı olacak. Onun kalbine ve yüreğine çok inanan bir insanım. Çünkü çok küçüklükten beri birbirimizi tanıyoruz. İhtiyacımız olan yeni kanı bulduğumuzu düşünüyorum. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

“MOTTOMUZ HEP BAŞARI!”

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın sezonun geri kalan bölümündeki hedefleri hakkında da konuşan Takım Menajeri Nihan Güneyligil, “Şampiyonlar Ligi grubunun ilk maçında deplasmanda Vakıfbank ile oynayacağız. Yarınki antrenmanla beraber bütün konsantrasyonumuz o maç için olacak. Önemli bir hedef bizim için. Yola çıkarken ilk koyduğumuz hedeflerden biriydi Şampiyonlar Ligi. Ona yakışır bir ekibimiz ve kadromuz var. Oradan galibiyetle ayrılmayı diliyorum. Hem Gizem’e hem de tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kupa Voley’de de hedefimiz her zamanki gibi en yukarıya gitmek. 3 hedefimiz var. Yola çıkarken mottomuz hep başarıydı. Güzel şeyler olacağından eminim” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ