MENÜ

Garry Rodrigues: ''Fatih Terim'le çok daha iyiyim''

UEFA’nın resmi internet sitesine konuşan Garry Rodrigues, son dönemdeki yükselişinin Fatih Terim’e bağlı olduğunu belirterek, “Hocamız beni her geçen gün daha iyi bir insan ve daha iyi bir oyuncu yapıyor” dedi.

Garry Rodrigues: ''Fatih Terim'le çok daha iyiyim''

Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından UEFA’nın resmi internet sitesinden gelen soruları yanıtlayan Garry Rodrigues, yükselişinin sırrını açıkladı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki futbolcu, “Fatih Terim geldiğinden beri daha çok gol atıyor, asist yapıyorsun. Senin rolünü değiştirdi mi, özellikle daha fazla denemeni istedi mi?” sorusuna, “Fatih Terim Galatasaray’a geldiğinde beni yanına aldı ve bana çok güvendiğini söyledi. Bana, ‘Anahtar oyuncum olacaksın’ dedi. Bu beni çok gururlandırdı, çok mutlu etti” cevabını verdi.

‘Her gün özel çalışıyoruz’

Terim’in kendisiyle özel olarak çalıştığını belirten Rodrigues, “Her gün konuşuyoruz. Fatih Terim beni her geçen gün daha iyi bir insan ve daha iyi bir oyuncu yapıyor. Onunla çalıştığım için çok şanslıyım. Beni daha güçlü biri yaptı. Artık daha iyi motive oluyorum. Kendime has oyunumu oynadığımda performansım yükseliyor, arkasından goller ve asistler de geliyor” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ