MENÜ

"Galibiyetlerin devamı gelecek"

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor forması altında oynadığı 8 maçta 5 gol atarak takımına önemli galibiyetler kazandıran Kamerunlu forvet oyuncusu Severin Bikoko, takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ederek galibiyetlerinin devamının geleceğini söyledi.

"Galibiyetlerin devamı gelecek"

Deplasmanda oynadıkları Bucaspor maçında attığı tek golle takımına 3 puan kazandıran Bikoko, gol sayısını 5 ‘e yükselterek gol krallığında da iddialı olduğunu gösterdi. İyi mücadele ettiklerini kaydeden, birlik ve beraberlikle başarının geleceğini ifade eden Bikoko, şunları söyledi:

“Kayseri Erciyesspor mağlubiyeti bir kazaydı. Zaten bu yenilgiden gerekli dersi aldık ve daha sonra üst üste oynadığımız iki maçı kazandık. Gol atmak elbette güzel ama kazanmak çok daha güzel. İyi mücadele ediyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ligde oynadığımız 4 deplasman maçının 3’ünü kazandık. Ancak bu yeterli değil. Önümüzde oynayıp kazanmamız gereken daha çok maç var. Rehavete kapılmadan havaya girmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu galibiyetlerin devamı gelmeli ve gelecek.”

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"
Takımdaki havanın ve arkadaşlığın çok iyi olduğunu ifade eden Bikoko, “Rizespor'da yükümün ağır olacağını biliyorum. Çünkü benden çok şey bekleniyor. Bu sorumluluğu kaldırmak için çok çalışıyorum. Bu sezonki kadromuzla şampiyonluğun en büyük adayıyız. Taraftarımız da desteği ile bunu başaracağız. İnşallah atacağım gollerle takıma katkı sağlayacağım” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI
Bu arada Pazar günü saat 13.30’da Yeni Rize Stadı'nda oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi taraftara çağrı geldi. Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Oğuz Aydın, bu sezon kendi evlerinde ilk kez gündüz maçı oynayacaklarını belirterek, "Taraftarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Onların desteği, bizim mücadele gücümüzü artıracaktır. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

MUHAMMET KAÇAR/RİZE, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ