MENÜ

Galatasaray'dan sürpriz transfer atağı! Son dakika Gs transfer haberleri

Galatasaray forvete kimi transfer edecek? Gomis Galatasaray'dan ayrılacak mı? Takımdan ayrılacak isimler olacak mı? İşte 30 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri..

Galatasaray'dan sürpriz transfer atağı! Son dakika Gs transfer haberleri

30 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle forvet konusunda girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılıların transfer gündemi ve detaylar burada.

Haberin Devamı

TARIK ÇAMDAL'I YENİ MALATYA İSTİYOR!

Transfere hız veren Yeni Malatyaspor, hücum hattını güçlendirmek için Bursaspor’dan ayrılan Sercan Yıldırım’ı kadrosuna katmaya hazırlanırken, sağ bek bölgesi için de çalışmalara başladı. Sarı- Kırmızılılar, Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal’ı listesine aldı.

Galatasaray cephesi transferde her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtirken, Tarık’ın 1.6 milyon Euro’luk maaşı Malatyaspor’u düşündürüyor.

26 yaşındaki futbolcu, maaşında indirime giderse transfer gerçekleşebilir.

ANDRE SILVA'DA "COME TO GALATASARAY" ÇILGINLIĞI

Galatasaray’da Andre Silva çılgınlığı... Sarı-Kırmızılılar’ın 1 sezonluğuna kiralanması konusunda kulübü Milan’la anlaştığı 22 yaşındaki golcüyle, şu sıralarda yıllık ücret pazarlığı devam ediyor. Cim Bom’dan 4 milyon Euro talep eden Portekizli futbolcuya, yönetim maksimum 3 milyon Euro teklif ediyor.

Haberin Devamı

Silva’nın ikna edilmesi için son olarak taraftarlar da devreye girmiş durumda.

Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızın sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutuyor. Silva’nın yaptığı son palyaşımların altı tamamen Cim Bom taraftarının, “Come to Galatasaray” (Galatasaray’a gel) yorumlarıyla dolu.

ONYEKURU'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Everton'dan 800 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru'dan gündem yaratacak bir transfer açıklaması geldi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, Everton'dan Henry Onyekuru'yu renklerine bağlamıştı.

Sarı Kırmızılılar'ın 800 bin euro karşılığında bir yıllığına kiraladığı Nijeryalı yıldızla ilgili son günlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı. 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için İspanyol kulübü Valencia'nın devreye girdiği öne sürülmüştü. Çıkan haberlerde La Liga ekibinin Onyekuru'yu bonservisiyle birlikte almaya çalıştığı kaydedilmişti.

İddialara göre İspanyollar, uygun koşulların oluşması durumunda oyuncuyu bu yaz Everton'dan satın almayı planlıyordu. Bu gelişme, Galatasaray cephesinde ise büyük bir rahatsızlık yaratmıştı.

Yöneticiler, bir yıllığına kiraladıkları genç yıldız için böyle bir transferin mümkün olmadığını vurgulamıştı. Valencia'nın böyle bir transferi gerçekleştirebilmesinin ancak gelecek sezonun sonundan itibaren mümkün olabileceği kaydedilmişti.

Haberin Devamı

Valencia benimle ilgilendi

Konuyla ilgili Onyekuru'dan ise flaş bir açıklama geldi. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenisini kazanan genç oyuncu, Nijerya basınına açıklamalarda bulundu. AOI Football adlı internet sitesine konuşan sol kanat oyuncusu, söz konusu iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Valencia'nın benimle ilgilendiği doğru ve doğrusunu isterseniz bu fikir hoşuma gitti. Ancak şu anda Galatasaray'ın oyuncusuyum ve böyle bir anlaşmanın mümkün olmadığını düşünüyorum."

GALATASARAY'DA GİZLİ HEDEF: TAMMY ABRAHAM

Galatasaray, transfer çalışmalarında art arda yeni isimlere yöneliyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan ve alternatifli kadro kurmaya çalışan sarı-kırmızılılar, genç ve kiralık oyunculara yöneldi.

Haberin Devamı

Bonservis ücreti ödeme gücü olmayan Cimbom, son olarak Chelsea’nin genç oyuncusu Tammy Abraham’a yöneldi. Geçtiğimiz sezonu Swansea’de kiralık geçiren oyuncu için Galatasaray, kiralama teklifi yaptı. 1997 doğumlu Nijerya asıllı İngiliz futbolcu Tammy Abraham, Chelsea altyapısından çıkarken, 2016 yılında Bristol City’e, 2017 yılında ise Swansea’ye kiralandı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 39 maça çıkan İngiliz futbolcu 8 gol 5 asistlik performans sergiledi. 1.90’lık futbolcu, hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Galatasaraylı yöneticlerin, bu hafta İngitere’ye giderek, Abraham için temaslara başlayacakları öğrenildi.(Yeni Şafak)

DENAYER RESTİ ÇEKTİ!

Son üç sezonda iki kez Galatasaray’a kiralık olarak gelen Jason Denayer yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek adına elinden geleni yapıyor... Belçikalı oyuncu Manchester City’ye geri dönerken İngiliz ekibinin ABD kampının kadrosuna da dahil edildi. İlk etapta Manchester temsilcisi, oyuncuyu satmayı ya da kiralamayı düşünmediklerini açıklarken Premier Lig’de transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kalınca planları da değişti.

Haberin Devamı

Son karar Pep'in

Daha önce satmak istemedikleri Denayer için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Manchester City, oyuncunun kiralık ayrılmasının söz konusu olmadığını iletti. Bu rakamı vermelerinin imkansız olduğunu Denayer’e ve menajeri aracılığı ile Manchester City’ye ileten G.Saray ise beklemeye geçti. Ada’da bu yıl değişen planlama ile birlikte 9 Ağustos’ta transfer dönemine de nokta koyulacak.

Bu sürenin yaklaşması ile birlikte de G.Saray, Jason Denayer üzerinden bu transferle ilgili operasyonu da yürütme kararı aldı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği 23 yaşındaki oyuncu kulübüne G.Saray’a gitmek istediğini iletirken kiralık olarak gitmenin de sorun olmayacağını yineledi. Bu sözlerin ardından Denayer beklemeye geçerken sosyal medya hesabına da aslan fotoğrafı koyarak herkese mesajını verdi. İngiliz ekibi Denayer için transferin son gününe kadar bekleme kararı alırken oyuncunun geleceği ile ilgili son kararı da menajer Pep Guardiola’nın vereceği öğrenildi.

Manchester City yönetimi, Belçikalı oyuncuyu öncelikle Premier Lig sonrasında ise İspanya, İtalya veya Almanya’da bir takıma kiralamak istiyor.

Şu ana kadar bu liglerden istenen teklifleri alamayan İngilizler Fransa, Hollanda ve Belçika kulüplerine de kapıyı açmış durumda.

Ancak burada kilit nokta ise Jason Denayer’in sadece G.Saray’ı istemesi. Şampiyonlar Ligi ve teknik direktör Fatih Terim faktörü nedeniyle İstanbul’a dönmek isteyen 23 yaşındaki oyuncu gelen teklifleri de kabul etmiyor.

Aslan'ın teklifi 550 bin Euro

GEÇTİĞİMİZ sezon Denayer’i toplamda 550 bin Euro kiralama bedeli ile kadrosuna katan Aslan, Manchester City yönetimine yine aynı teklifi yaptı. UEFA anlaşması nedeniyle oyuncunun bonservisini almalarının mümkün olmadığını da vurgulayan G.Saray, satın alma opsiyonu koyulması durumunda sezon sonunda bunun değerlendireceklerini de vurguladı. G.Saray’ın Denayer’e yaptığı teklif de aynı geçtiğimiz sezon olduğu gibi yıllık 1 milyon 359 bin Euro ve puan başına 4 bin Euro olacak. (Şampiy10)

GALATASARAY'DA ÖNCELİK AMHED MUSA

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Gomis'in menajerine, "İyi bir teklif getirirseniz bırakmaya hazırız" mesajı veren Galatasaray bir yandan da golcü arayışını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılara, Milan'da geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Andre Silva önerilse de teknik heyetin forvet transferinde önceliği Ahmed Musa.

Nijerya forması ile Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Ahmed Musa'nın bonservisi Leicester City'de. İngilizler iki sene önce 20 milyon Euro bonservis ödediği 25 yaşındaki oyuncuyu satmak istiyor ancak Ahmed Musa, Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklifleri reddetti.

Aslan 9 Ağustos'u bekliyor

Premier Lig'de transfer dönemi 9 Ağustos'ta sona erecek. Bu tarihe kadar bekleme kararı alan Galatasaray, 9 Ağustos'tan sonra Ahmed Musa için Leicester City'nin kapısını çalacak ve Nijeryalı forveti kiralamaya çalışacak.

Fatih Terim, Ahmed Musa'nın oyun stilini 2012-13 sezonunda gol kralı yaptığı Burak Yılmaz'a çok benzetiyor. Müslüman olan 25 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'ı istiyor.

TOLGA CİĞERCİ'YE TALİP VAR!

Galatasaray'da gözden çıkarılan Tolga Ciğerci'ye Göztepe'nin talip olduğu öğrenildi. İzmir kulübünün Tolga için resmi teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'dan kopma noktasına gelen Sarı-Kırmızılı futbolcunun yapılacak teklife olumlu cevap vereceği ortaya çıktı. (Takvim)

GOMIS'E 10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Al Riyadh gazetesinde yer alan iddiaya göre, Al Hilal kulübünün yetkilileri, Galatasaray tarafından zam teklifi geri çevrilen ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Bafetimbi Gomis'e yıllığı 10 milyon Euro'luk bi teklifte bulundu.

Haberde, Al Hilal yöneticilerinin Galatasaraylı yetkililerle de bir araya gelip Gomis için teklifte bulunduğu ve Sarı-Kırmızılıların cevabının beklendiği belirtilirken, bonservis konusunda herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

Galatasaray'da rüya gibi bir sezon geçiren Gomis, 29 golle kariyer rekoru kırıp kariyerinin ilk şampiyonluğu yaşadıktan sonra, Sarı-Kırmızılı yönetime menajeri aracılığıyla zam talebinde bulundu ve iki taraf arasında bu gelişme nedeniyle ipler kopma noktasına geldi.

Önümüzdeki günlerde Gomis'le ilgili net bir kararın çıkması bekleniyor.

YORUM YAZ