MENÜ

Galatasaray'a Barcelona'dan stoper: Marlon

Galatasaray, 22 yaşındaki stoper Marlon Santos için harekete geçti. Barcelona, Brezilyalı oyuncu Marlon'u kiralamaya sıcak bakarken, Şampiyonlar Ligi faktörü Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Galatasaray'a Barcelona'dan stoper: Marlon

31 Ağustos’a kadar savunmanın merkezine mutlaka oyuncu alacak Galatasaray’da çalışmalar devam ediyor. Cim Bom’un gündeminde Barcelona’dan bir isim var: Marlon Santos.

Haberin Devamı

El Mundo Deportivo Gazetesi, Marlon için Galatasaray’ın devrede olduğunu yazdı. FFP anlaşması nedeniyle yönetim, bonservisi olan futbolcularda kiralama formülünü devreye sokuyor. İspanyol basınına göre Barcelona da yüksek potansiyeli nedeniyle 22 yaşındaki Marlon’u satmak istemiyor.

Brezilyalı savunmacıyı tecrübe kazanabileceği bir takıma göndermeyi planlayan Katalan ekibi, Galatasaray şıkkına sıcak bakıyor.

Geçen sezon Nice’te kiralık oynayan Marlon, Ligue 1’de 23 maçta forma giydi.

Kısa zamanda netleşecek

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasından katılacak olması nedeniyle Marlon’un Sarı-Kırmızılı formayı giymeye olumlu baktığı öğrenildi. Barcelona da genç stoperinin Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonda vitrine çıkmasını istiyor.

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde bu transferin netlik kazanması bekleniyor.

YORUM YAZ